ik heb het recept van de komkommersalade van je pagina uitgeprint,mijn dank hiervoor. Groetjes Roel
Lees verder
Wat een heerlijke recepten allemaal, ik heb er een aantal meegenomen naar mijn pagina. Wij gingen met mijn ouders vroeger altijd op wintersport naar Tirol en ik herken een aantal van de recepten van…
Lees verder
.
Lees verder
.
Lees verder
… Lees verder »
… Lees verder »
Zware lagentaart: zeer machtige taart … Lees verder »
Gevonden op het net, uitgeprobeerd en goedgekeurd: heerlijk! … Lees verder »
Dit is een volledig hoofdgerecht … Lees verder »
Een bijzondere gerookte-visspecialiteit zijn de Kieler Sprotten. Deze naam mag dan ook alleen gedragen worden door in de Kieler Bucht gevangen sprotten. … Lees verder »
… Lees verder »
Hoewel Geschnetzeltes van oorsprong een gerecht is van kalfsvlees kijkt niemand er in Zwitserland meer vreemd van op wanneer het
recept wordt uitgevoerd met varkensvlees, lamsvlees, geblancheerde zwezerik, kalfslever, kipfilet en sommige soorten stevige vis, zoals tong, tarbot, griet, zalm en zalmforel. Geschnetzeltes laat zich heel erg goed bereiden in een wok. Dit gerecht heet in het Franssprekende Zwitserland 'emince de veau' … Lees verder »
Voor dit klassieke Duitse gerecht uit de streek van het Zwarte Woud heeft men mooie, sappige peren nodig.
De zoete smaak van de peer combineert verrukkelijk met het zoute, gerookte spek en de zoete souffle. … Lees verder »
Lekkere salade met zure room en verse kruiden. Schmeckt ausserirdisch gut! … Lees verder »
Het Saarlands lievelingsgerecht! Dit is een aardappelovenschotel met gedroogd vlees en prei: het geheel wordt in een "Dibbe" (gietijzeren braadslee) in de oven gebakken. Dibbelabbes worden ook op het fornuis gemaakt, en wordt dan vaak gekeerd, zodat er korsten ontstaan. … Lees verder »
schlemmerstube heeft nog geen restaurantrecensies.
schlemmerstube volgt nog geen andere Smulwebbers.