Hoi, ik ben Monique. Ik ben dol op kokkerellen, maar vind helaas niet altijd de tijd om het uitgebreid te doen. Omdat ik full-time werk, komt het er dus niet altijd van. Het lijkt me heerlijk om elke werkdag om 15 uur naar huis te gaan: eerst bedenken wat we gaan eten, vervolgens lekker verse spullen in huis halen en dan lekker uitgebreid te gaan kokkerellen. Wie weet, komt dat er nog eens van. Aangezien deze pagina erg vol dreigt te worden, heb ik sinds kort ook nog een tweede pagina, te weten "cuisine monique". Ook deze pagina begint inmiddels aardig gevuld te raken. Dus ik zou zeggen: neem ook hier eens een kijkje.
Hallo Allen. Wens jullie een gezellige jaarwisseling en alles wat wenselijk is voor het jaar 2015. Groeten van Ria
Lees verder
Hoi Leuk dat jij je medewerking verleent ! Het word trouwens een High Tea boek voor jong en oud Kinderen vinden dit trouwens ook heel leuk om te maken, en ook om er van te smullen op…
Lees verder
Ja ik heet ook Monique ,maar op smul noem ik me Miek. Wat leuk dat jij mee wilt doen! Toevallig had ik dus 2 recepten gezien die achteraf dus allebei bij jouw vandaan komen 1 onder de naam Samos…
Lees verder
Alle smaak in deze jambalaya komt van het vlees … Lees verder »
Jammie, jammie … Lees verder »
Onverwacht spectaculair is het resultaat van op de barbecue geroosterde groenten … Lees verder »
De lekkerste ! … Lees verder »
Een geurige saus die perfect past bij een Hollandse barbecue … Lees verder »
Een smeuige dip die de barbecue compleet maakt … Lees verder »
Pittig stukje vlees van de bbq … Lees verder »
Zo lekker dat je dit niet wilt delen … Lees verder »
De cake is lauw op zijn lekkerst … Lees verder »
Leuk idee voor het Paasbuffet … Lees verder »
De spiesjes zijn snel klaar, leuk om te maken en verrukkelijk om te eten … Lees verder »
Gremolata is een pesto-achtig mengsel van olijfolie, citroenrasp, knoflook en peterselie. Het geeft frisheid en extra pit aan zowel vis- als vleesgerechten … Lees verder »
De aromatische smaak van het lamsvlees combineert fantastisch met venkel, dille en citrusfruit … Lees verder »
Een rollade is een van de verrukkelijkste manieren om van lam te genieten en het werk valt reuze mee! … Lees verder »
Het bijgerecht voor de lamsbout … Lees verder »
Bij Pasen hoort lamsvlees … Lees verder »
Romig en zacht van smaak … Lees verder »
Knapperige noten zijn een goede tegenhanger voor de avocado … Lees verder »
Chipjes erbij en smullen maar … Lees verder »
Couscous wordt de trend … Lees verder »
02-01-2001 | Een ontzettend gezellig cafe in Engelse stijl, waar je ook lekkere sandwiches kunt krijgen
13-11-2000 | Muchos buenos !! Op een regenachtige donderdagavond zijn wij hier verzeild geraakt. We hadden van dit restaurant nog een kortingsbon en het…
15-08-2000 | Typische Griekse gastvrijheid Costas (hoe kan het ook anders) is de vriendelijke, beetje verlegen eigenaar van dit Griekse restaurant. Als je er…
11-07-2000 | In een woord: verrukkelijk !!! Op een zonnige woensdagavond ben ik dit tentje op gaan zoeken in Amsterdam. Na al een middag gewinkeld te hebben…
samos heeft nog geen artikelen geschreven.
samos volgt nog geen andere Smulwebbers.