Heb hotelschool in Heerlen gevolgd. Ben vervolgens een vervolgstudie Voeding en Marketing gaan doen en zo in 1998 terecht gekomen bij het bedrijf welke Smulweb bedacht en gemaakt heeft. Na ruim twee jaar werken voor OLM was het tijd om verder te gaan. Ik wil vooral de leden bedanken voor de leuke tijd die ik bij OLM heb gehad.
Hallo Allen. Wens jullie een gezellige jaarwisseling en alles wat wenselijk is voor het jaar 2015. Groeten van Ria
Lees verder
Hoi. Je komt toevallig niet uit Goirle? Ik ken namelijk een vriend met een broer die net zo heet als jij. Ben best benieuwd of jij het misschien bent. Groetjes, Marie-Jose
Lees verder
Prettige zondag
Lees verder
Recept geleerd van mij Indonesische oma. Dit maakte ze altijd bij de rijsttafel.
… Lees verder »
Recept van mijn kookmaatje Elmire.
Samen gemaakt en op zondagmiddag lekker gesmikkeld.
Heel gemakkelijk en snel te maken. … Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
Recept van Ramon Beuk, uitzending Born2cook 7 maart 2003 … Lees verder »
Recept van Ramon Beuk, uitzending Born2cook 7 maart 2003 … Lees verder »
Recept van Ramon Beuk, uitzending Born2cook 7 maart 2003 … Lees verder »
Makkelijkste en snelste recept dat ik ken!
Een van mijn favoriete recepten. Het is een heel basic, traditioneel frans gerecht. Het is eigenlijk zeer eenvoudig. Kwestie van vaker maken om het perfect uit de oven te toveren. Dit recept is bewijs dat de simpelste recepten het meest gewaardeerd worden. Altijd een succes en heb dit al vaak op verzoek mogen maken. … Lees verder »
Geleerd van mijn oma.Een verrassend gerecht, welke goed past in een uitgebreide rijsttafel. … Lees verder »
Chipjes gemaakt van cornflakes ter begeleiding van een rijsttafel
Wordt meestal gebruikt om te blussen. Heerlijk zoet en knapperig, om af te wisselen.
Wederom een recept van mijn oma, waar groot en klein dol op is. … Lees verder »
(Dit recept nog niet gebruiken, want het is nog niet compleet....)Lekkere kabeljauwfilet gestoofd in witte wijn met gefruite groenten, bereidt in de oven en geserveerd met witte rijst.
(Orgineel frans recept van C. Gauthier) … Lees verder »
Recept van mijn (Indische) oma.
Hete variant van de gewone smoor(zie mijn homepage)Heerlijk rijsttafel gerecht. … Lees verder »
Recept van mijn (Indische) oma. Een heerlijk recept met rundvlees, (of kip of varkensvlees, wat je maar wil)
Een gerecht wat niet in een rijsttafel mag ontbreken.
Zeer geliefd, vooral bij kinderen vanwege de milde en zoete smaak. Dit recept heeft overigens op rtl-text gestaan. Mijn oma was zeer trots.... Als ik het gerecht proef voel ik me weer een klein kindje op bezoek bij oma... lekker smullend van de smoor! … Lees verder »
Een recept geleerd van mijn (indische)oma.
gemaakt van rauwe pindas
WAARSCHUWING: als je eenmaal de pindas gaat eten, kun je er niet meer van af blijven!!!
Smakelijk.... … Lees verder »
Deze saus wordt in griekse restaurants geserveerd met rijst en bij moussaka. Het is een saus met turkse(!) invloeden. Deze saus heb ik leren maken via een collega in een grieks restaurant. (Hij heeft nu eigen restaurant vlak bij de grens van Sittard: in Tuddern... beetje reclame maken mag..)
Het hoofd-ingredient is turlu. Dit is een turks groentemengsel van tomaten, okrabonen, en aubergines. Het mengsel is uitsluitend in blik te verkrijgen. Ga hiervoor naar een turkse winkel en vraag naar "turlu" of "tursu" (Let erop dat het blik niet beschadigd is, want dit wil bij deze groenten nog wel eens het geval zijn)
saus heeft een typische smaak. … Lees verder »
Dit recept heb ik geleerd tijdens het werken in een grieks restaurant. Ik werk bij dit recept niet met exacte hoeveelheden, omdat ik dit nooit gemeten heb. Het gerecht is machtig en vereist nogal veel werk, maar het is de moeite waard. De saus die je er eventueel bij kunt geven zet ik op een aparte receptuur (zie turlu) … Lees verder »
rogerjacobs heeft nog geen artikelen geschreven.
rogerjacobs volgt nog geen andere Smulwebbers.