remia heeft nog geen meldingen.
Speciaal voor de feestdagen: hertenbiefstuk met rode wijnsaus. De rode wijnsaus staat zo op tafel met de Remia Cuisine Basissaus Bruin. Voeg wat rode ui, knoflook en rode wijn toe voor het beste resultaat. … Lees verder »
Wat is er lekkerder dan biefstuk met pepersaus? Met Remia Cuisine Basissaus Bruin maak je de lekkerste pepersaus met knoflook en peperkorrels. Deze saus staat in een handomdraai op tafel. … Lees verder »
Deze honing tijmsaus maak je gemakkelijk met de bruine basissaus van Remia Cuisine Bruin, een sjalotje, knoflook, tijm en honing. Serveer de honing tijmsaus bij een gebakken eendenborst en salade van courgetti, venkel en geraspte citroenschil. … Lees verder »
Maak een heerlijke stroganoffsaus met de Remia Cuisine Basissaus Bruin en ui, knoflook, rode paprika en tomatenpuree. Deze saus is lekker bij runderreepjes met rode kool en versgehakte peterselie. … Lees verder »
Op zoek naar een bijzonder en lekker gerecht voor tijdens de feestdagen? Wat dacht je van zalm met Hollandse garnalen en vissaus? Met de Remia Basissaus maak je de saus voor zalm en garnalen in een handomdraai. … Lees verder »
Deze zelfgemaakte truffelsaus met truffelpasta, sjalot en knoflook maak je super makkelijk met de Remia Cuisine Basissaus Wit. Serveer de truffelsaus bij pappardelle met pompoen en Parmezaanse kaas of een andere heerlijke pasta. … Lees verder »
Maak gemakkelijk en snel een heerlijke kaassaus met verse ingrediënten en Remia Cuisine Basissaus Wit. Voeg zelf sjalot, knoflook en geraspte Parmezaanse kaas toe voor een heerlijke smaak. Serveer de kaassaus bij gnocchi, broccoli en bloemkool. … Lees verder »
Maak gemakkelijk en snel een heerlijke champignonsaus met verse ingrediënten en de Remia Cuisine Basissaus Wit. De saus smaakt heerlijk bij een varkenshaasje met gebakken rode kool en bosui. … Lees verder »
remia heeft nog geen restaurantrecensies.
remia heeft nog geen artikelen geschreven.
remia volgt nog geen andere Smulwebbers.
remia heeft nog geen vrienden op Smulweb.