Bijzondere smaken met niet al te exotische ingredienten, dat interesseert me het meest.
We zijn deze week in feestelijke stemming: afgelopen week heeft het 100.000ste SmulWeblid zich aangemeld. We willen je hierbij persoonlijk bedanken voor je enthousiasme de afgelopen tijd: zonder al…
Lees verder
Hoi Via de "oude" eieren kwam ik op je pagina terecht en heb toen de exotische soep meegenomen, lijkt me heel lekker. Een noordelijke groet Pieternel
Lees verder
met je recept van de dag
Lees verder
met je recept van de dag! Ik heb iets over de duizendjarige eieren geschreven in een artikeltje ′EIgenaardighEIdjes 2′, misschien vind je het leuk om te lezen. Het staat op mijn pagina…
Lees verder
Visgerecht … Lees verder »
De voedingsmiddelen industrie bederft ons onder kookgemak. Nog even en niemand weet meer wat dat is: koken. De mayonaise is hier een duidelijk voorbeeld van. Houd de oefeningen vol en maak bij gelegenheid eens deze "huisgekookte" verse mayonaise … Lees verder »
Een goed gevulde rijstschotel; als u er wat plakjes gesneden komkommer bij serveert, is het een complete maaltijd. … Lees verder »
Dit brood vol zaden is uitstekend geschikt voor toast. … Lees verder »
Deze is op basis van rijst en linzen. Voor het roerbakken van de rijst, de kokos en de groenten die erin gaan, heeft u een wok nodig. Toch is dit recept supermakkelijk te maken.... … Lees verder »
Een recept, met een kooktijd van een millenium?
Deze worden vaak duizend-jarige eieren genoemd, ondanks dat het inmaakproces slechts (!) ongeveer 100 dagen duurt.
Los zijn ze te koop in gespecialiseerde oosterse winkels. De ingredienten zijn alle conserveringsstoffen.
Lees hier hoe ze bereid worden. … Lees verder »
Groentegerecht, past bij veel vlees- of visgerechten uit de chinese keuken … Lees verder »
Rijstgerecht, tamelijk compleet … Lees verder »
Zulke oude kippen? Nee hoor! … Lees verder »
Het smaakt naar sushi en de ingredienten zijn er ook naar, zowel als voorgerecht als hoofdgerecht te gebruiken. … Lees verder »
Rundvlees gerecht, in Indonesie meestal gebruikt voor orgaanvlees of geit/schaap. … Lees verder »
01-02-2004 | Nieuw pand, oud restaurant, verhuisd naar Wierden De kwaliteit van "De IJzeren Pot" is altijd al hoog geweest. Sinds december 2003 is het…
11-01-2000 | Een culinair hoogstandje met aandacht voor de seizoenen
11-01-2000 | Zeer goede kwaliteit en origineel goed. Vraag aan de patron wat je hebben wilt. Of laat het over aan de chef. Wat wilt u of wat wilt u liever niet.&…
reint_b heeft nog geen artikelen geschreven.
reint_b volgt nog geen andere Smulwebbers.