Koken blijft een van mijn grootste hobbies. Wil niet zeggen dat ik dagelijks juichend in de keuken sta, maar als ik gasten krijg geniet ik van het uitzoeken van een lekker verrassend gerecht c.q. menu. En ook ga ik graag bij keukenprinsen en -prinsessen eten. Eerlijk gezegd ga ik liever bij goede vrienden lekker thuis smullen, dan in een restaurant omdat je daar zo verplicht bent om braaf op te blijven zitten. Geef mij maar het genieten van een lekkere maaltijd samen met een goed drankje bij iemand thuis! Naast koken teken en schilder ik ook graag. Eerlijk gezegd dééd ik dat graag, op het moment kan ik de rust er niet zo voor vinden. Ik heb grote belangstelling voor (verre) landen, maar kom nog niet zo veel aan reizen toe. Maar wie weet wat de toekomst nog allemaal zal brengen...
ik wens je nog vele jaren en een fijne dag grtn. laura
Lees verder
met je verjaardag,Jarige en een fijne dag gewenst Groetjes Tinny
Lees verder
Lees verder
Hoi allemaal, Ik kom weer bij jullie langs om jullie een fijn weekend te wensen. Ik heb weer een lekker recept voor jullie: Varkensfilet met romige biersaus Groetjes Sonja
Lees verder
Roergebakken cherrytomaatjes met een italiaans tintje; héél snel, héél eenvoudig en héél lekker! … Lees verder »
Lijkt wat ingewikkeld, maar is echt makkelijk en heerlijk! Per 2 personen gehalveerde (diepvries) zalmfilet van bijv. de Lidl/Aldi, in korstje van paneermeel met parmezan, in olie gebakken; SUPER!!! … Lees verder »
Echt een uitermate makkelijk en heerlijk toetje! Geen ijsmachine nodig, wel 3 dagen van te voren de aardbeien invriezen! … Lees verder »
Een echte hollandse tomatensoep zoals deze door mijn oma en mijn moeder werden gemaakt, alleen gebruikten zij runderbouillon, en ik gebruik in dit recept groentebouillon. … Lees verder »
De (vegetarische) basis voor alle groentesoepen. Ook heerlijk om zo, als bouillon, te eten/drinken. … Lees verder »
Een zeer bijzonder gerecht.... geheel aandachtig lezen! … Lees verder »
Een heel makkelijk te maken zalmsalade, lekker voor op toast, bij de lunch, als hoofdschotel of bij een buffet. … Lees verder »
Een snel en best eenvoudig te maken eenpansgerecht, hoewel je voor de bereiding wel meer pannen nodig hebt. … Lees verder »
Salade als voorgerecht of bijgerecht te gebruiken. … Lees verder »
Een eenvoudig en lekker tapagerecht, makkelijk te maken. Ook prima als borelhapje. … Lees verder »
Lekkere koude saus voor zowel bij vlees als vis of bij de BBQ. Je hebt wel veel koreander nodig! … Lees verder »
Een cremige zachte saus, heel goed te combineren met (shoarma)vlees of gewoon op een toastje. … Lees verder »
Een eenvoudige snelle maaltijd … Lees verder »
Een makkelijke neutrale salade, als bijgerecht bij bv BBQ of buffet.Vrolijk van kleur! Je kunt het zelf op allerlei manieren aanpassen, en met bijvoorbeeld toevoeging als gerookte kipfilet (ik noem maar wat) en stokbrood een lekkere maaltijdsalade! … Lees verder »
Koude saus, vooral bij vis(soep) … Lees verder »
Een heerlijk frans nagerecht, met een beetje aandacht en veel plezier goed te doen. … Lees verder »
Eigenlijk een italiaans gerecht, maar heel goed als tapa te gebruiken. de bruscetta (toast) gebruik ik ook vaak bij andere gerechten, bijvoorbeeld vissoep of tonijntapenade (zie ook op mijn recepten) … Lees verder »
Spaans tapa's gerecht, maar is gewoon lekker voor lunch/ brunch of als borrelhapje met een toastje. … Lees verder »
Tapa('s) gerecht … Lees verder »
receptenpetra heeft nog geen restaurantrecensies.
receptenpetra heeft nog geen artikelen geschreven.
receptenpetra volgt nog geen andere Smulwebbers.