1. Home
  2. Community
  3. receptenkok

Heb je je mail gecheckt en je account geactiveerd?

Heel veel plezier op Smulweb!
Over receptenkok  Stuur een bericht


Hallo smulwebbers! Een huis als restaurant, met mijzelf als receptselecteur en mijn partner als kok. Dat was onze situatie. Getrouwd, wonen al een aantal jaren samen. Ik gek op recepten verzamelen en uitwisselen, hij dol op koken. De ideale combinatie.

Daar gaat het ook om bij koken: het vinden van de goede combinatie.

Ik hoop jullie te helpen aan lekkere recepten en wil smulweb gebruiken om een eigen online-receptenboek samen te stellen.

Sinds ik begin maart 2002 weet dat ik hypoglykemie heb, ben ik anders tegen mijn eten aan gaan kijken. Ik moet nu een speciaal dieet volgen, waardoor een aantal recepten niet meer ′mag′ en veel recepten na enige aanpassing wel gegeten kunnen worden. Ook kook ik nu meer zelf dan voorheen.

Ik heb me toen aangemeld onder de gebruikersnaam HYPOGLYKEMIE en daar een speciale pagina gemaakt. Recepten die ik hier al had staan heb ik daarom op die pagina favoriet gezet. Sommige recepten zullen dubbel op smulweb staan, omdat ik pas later aan deze mogelijkheid dacht.

Wie weet vinden jullie op www.smulweb.nl/pages/hypoglykemie ook wel lekkere gerechten, want op die pagina ben ik vanaf nu actief. Deze pagina is meer een statisch receptenboek en zal niet verder aangevuld worden (of manlief moet zich vervelen ;-) ).

Over receptenkok  Stuur een bericht
Bekijk alle meldingen van receptenkok
Bekijk alle recepten van receptenkok

receptenkok heeft nog geen restaurantrecensies.

receptenkok heeft nog geen artikelen geschreven.

Favoriete pagina's (0)

receptenkok volgt nog geen andere Smulwebbers.

Vrienden op Smulweb (9)
Bekijk alle vrienden van receptenkok
Top