Dit is een van mijn pagina′s op Smulweb.
Mijn andere pagina′s op Smulweb, zie onder
Omalidy
Tropenkolder
Recepten_uit_thailand
Afvallen-met-omalidy
Smullen-met-de-kerst
Soeppagina-van-omalidy
Op deze pagina staan recepten, die
- in tegenstelling tot "Omalidy" -
NIET door mij zijn gemaakt.
Ik heb zo veel recepten dat ik altijd zeg dat ik
123.456 jaar moet worden om alles te kunnen eten.
Deze pagina heeft niet een bepaald thema.
Er komt van alles op: eigenlijk niet nader aan te duiden recepten.
Gefelisiteerd met je dagrecept. Groetjes, Jenny
Lees verder
Het lukt niet om een reaktie bij het recept te plaatsen, dus maar even zo: Gemaakt met kipfilet, echt een aanrader, maak ik vast en zeker vaker! Groetjes Nelly
Lees verder
Ik was weer eens aan het rondneuzen en vond je gehaktballetjes in tomatensaus.. die heb ik meegenomen.. Kom ook eelns bij mij langs.. groetjes marieke
Lees verder
met je verjaardag, Lidy!En een hele fijne dag gewenst!Groetjes, Carin.
Lees verder
Origineel recept uit het Engels vertaald … Lees verder »
… Lees verder »
De hachee is een oorspronkelijk middeleeuws gerecht uit Frankrijk. In het noorden van Frankrijk en Vlaanderen is het door de eeuwen heen een stoofgerecht met ongeveer gelijke gewichtshoeveelheden vlees en uien gebleven. Het wordt er met bouillon en wijn bereid. In ons land en ook in het aangrenzende Rijnland, is er iets mis met de verhouding tussen het vlees en de uien. Er worden meestal veel meer uien dan vlees in de Hollandse en Rijnlandse hachee verwerkt. De Rijnlandse smaakt ons overigens beter, omdat die naast uien ook knoflook en in deze tijd van het jaar donker (bok)bier bevat. … Lees verder »
Deze kruidige gehaktballetjes komen uit de keuken van Zuid-Amerika. Lekker met couscous. … Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
Met een feestelijk zoet accent … Lees verder »
Geen gewone kalkoensandwich, maar een met pecannoten, marmelade en bovenal een cranberrysaus. Een goede manier om overgebleven kalkoen weg te werken. … Lees verder »
… Lees verder »
Balletjes kunnen zowel in de vriezer worden bewaard - zowel bereid als onbereid! … Lees verder »
Een verrassende stamppot met vis, gember eb mosterdsaus. Ook lekker met andijvie! … Lees verder »
Als hoofdgerecht voor 4 personen of als hapje/tapas voor 6 personen … Lees verder »
Lekker warme luxe verwenbroodjes met gesmolten mozzarella en tartaar … Lees verder »
… Lees verder »
24 middelgrote gehaktballetjes … Lees verder »
I.p.v. rauwe andijvie kan ook bladspinazie of rucola worden gebruikt … Lees verder »
Het bijzondere van dit recept zit in de spekjes en het zachtjes bruin bakken van de appelblokjes met suiker en peper … Lees verder »
recepten_van_omalidy heeft nog geen restaurantrecensies.
recepten_van_omalidy volgt nog geen andere Smulwebbers.