Hoi ik ben paula, moeder van een meisje van ruim twee, Lisanne is haar naam. Van beroep ben ik verpleegster maar na mijn bevalling hebben mijn man en ik besloten dat ik full-time moeder blijf. Binnen ons gezin staat eten, koken erg hoog aangeschreven we eten graag en koken het bijna het liefste zelf. Ten eerste omdat we het zo graag doen. Lekker een recept uitzoeken, dat kan zijn van een ovenschotel, eenpansgerechten tot uitgebreide rijsttafels,warm/koud buffet of vier gangen menu′s en dan lekker aan de slag,soms alleen maar ook heel vaak met mijn man en dan kunnen we uren of soms bijna een hele dag in de keuken verblijven en daarna dan genieten van de resultaten. wij merken ook dat als we in een restaurant zitten we gaan vergelijken of weleens denken goh dat had ik thuis lekkerder of goedkoper kunnen maken, maar dat wil niet zeggen dat we nooit vanuit eten kunnen genieten want dan zoeken we een speciaal restaurantje op,waar ze dingen maken die we zelf nooit maken en dan zitten we met volle teugen te genieten.
ik heb je recept geprint van de gehaktballen in zoetzure saus, lijkt me heerlijk, dank je wel, liefs ruth
Lees verder
Lees verder
Hartelijk Gefeliciteerd met jou Verjaardag Trudy
Lees verder
Hallo Jarige!*** Een hele fijne dag gewenst! Groetjes, Carin.***
Lees verder
Een aanrader … Lees verder »
Lekkere frisse gevulde salade die eigenlijk overal lekker bij is, of gewoon als maaltijd salade voor 2 met stokbrood … Lees verder »
Is heel bijzonder … Lees verder »
Simpel te maken en verasssend lekker.
Variatietip: ipv Turksbrood is ook foccaciabrood of nanbrood erg lekker, deze moeten nog wel afgebakken worden maar het moet toch in de oven dus niet van te voren doen. … Lees verder »
Het lijkt onmogelijk maar met een beetje precisie is het te doen en zeker de moeite waard. … Lees verder »
Dit moet je echt proberen. … Lees verder »
pvangenderen heeft nog geen restaurantrecensies.
pvangenderen volgt nog geen andere Smulwebbers.