Hallo medesmullers! Dit 'puddinkje' is drie en dertig jaar en helemaal verslingerd aan koken. Vooral snelle aziatische recepten hebben mijn voorkeur. Daarnaast vind ik het in het weekend leuk om uitgebreid frans te koken voor vrienden. Het worden dan al snel 5 of 6 gangen die ik maak. Sinds april 2002 ben ik de trotse moeder van een zoon: Cas en sinds 29 december 2004 is ons gezin uitgebreid met een prachtige dochter: Robin! Een heerlijk stel kinderen waar ik beretrots op ben! Daarnaast werk ik part-time in een groente/fruit winkel. Erg leuk om te doen, vooral als mensen willen weten hoe iets klaar gemaakt moet worden. Van een lekker glaasje wijn kan ik erg genieten. Als dessert neem ik vaak een lekker stukje kaas. Verder hou ik van alle dingen die het leven aangenaam maken zoals vakanties, lekker uit eten gaan, cabaret etc.
Ik wens al mijn vrienden en volgers een heel gelukkig, gezond en natuurlijk smakelijk 2016...
Lees verder
Bedankt voor het meenemen van het recept van de aardappelsalade. Ben erg benieuwd op het gelukt is en of de salade jullie lekker heeft gesmaakt. Hartelijke groet, Petra
Lees verder
Daar waar die klokke lui! Kers-partye Daar is maar een slagter in jou lewe En dit is heeltemal jou eie self Kerf en bind die vleis maar En sorg dat dit goed gaar is Op jou manier…
Lees verder
INNERLIK ZELFPORTRET Ik kom even langs om jou een heel fijne week toe te wesen. En met herst voor T deur komen weer nieuwe kookpotten Geniet van deze verandering van seisoenen.…
Lees verder
Gerookte kipfilet en krokant gebakken en daarna verkruimeld ontbijtspek zijn de extra smaakmakers van deze maaltijdsalade. met voorjaarsgroenten. Mayonaise en creme fraiche zijn de romige bindmiddelen en het sap van een citroen zorgt ervoor dat alle verschillende smaken het best tot hun recht komen. … Lees verder »
'Zo puur en simpel ala maar kan. Gewoon de kwaliteit van de ingredienten tot hun recht laten komen, met een eenvoudig maar perfect passend sausje! … Lees verder »
Spectaculair Spaans: rollade gemaakt van zeeduivel, omwikkeld met pittige Spaanse serranoham die tijdens het bakken lekker krokant wordt. Heerlijk met een frisse knoflook-aardappelsalade! … Lees verder »
Een pittige variant van de klassieker 'vitello tonato', met een lekker accentje van rode peper. … Lees verder »
Voor deze verrukkelijke salade vol typische Thaise smaken, worden de entrecotes eerst gegrild en daarna pas gemarineerd in een pikant mengsel van vissaus, limoensap, chilipepers en koriander. Een fris zomergerecht vol verrassende smaken. … Lees verder »
Een heerlijk gerecht met de beroemde Puy linzen! Hier vormen ze samen met spek en blauwe kaas een voedzame salade. … Lees verder »
De waterkers geeft aan deze salade een licht peperige smaak. Dat past goed bij de hartig gekruide vinkjes. … Lees verder »
Nog even en het is weer aspergetijd! Dit is echt een heerlijk recept wat ik vaak maak als er eters komen. Het recept wordt vaak mee naar huis gevraagd! … Lees verder »
De presentatie is natuurlijk fantastisch. Maar zo'n takje rozemarijn als spies is meer dan decoratief. Tijdens het roosteren geven de takjes ook extra geur en smaak af. Door de pancetta blijft de zeeduivel lekker zacht en wordt het geheel extra pittig. … Lees verder »
Rijpe kerstomaatjes, belegen kaas en verse basilicum in een heerlijk beslag. Goudbruin gebakken in de oven. … Lees verder »
Slank, snel en vegetarisch: eiernoedels met groente. … Lees verder »
Roergebakken kipreepjes, ingepakt in een smakelijke tortilla. Heerlijk met geraspte kaas. … Lees verder »
Gefruite uitjes, knoflook en tomaten zijn basissmaakmakers voor veel gerechten rond de Middelandse Zee. … Lees verder »
Een bijzondere combinatie van warme kaas, frisse sla en zoete druiven. … Lees verder »
Echr eens iets heel anders met asperges! Exotisch uit de wok, waarbij het aroma van de asperge het met subliem resultaat opneemt tegen oosterse kruiden en specerijen. … Lees verder »
Kinderen zijn er dol op. Maar ook voor volwassenen is deze hartige taart een traktatie. … Lees verder »
Heerlijke kleine taartjes met romige, gesmolten geitenkaas. Als hapje bij de borrel of als voorgerecht. … Lees verder »
Wat een variatie! Deze salade heeft het allemaal: de subtiele smaak van gerookte kip, een pittig accent van ansjovis, de licht bittere smaak van de witlof en een verfijnd aroma van kappertjes. Daarnaast is hij rijk aan kleur en lekker licht. … Lees verder »
Een bekendde combinatie maar nu eens op een andere manier bereidt: uit de frituurpan! … Lees verder »
Nu eens geen koude carpaccio maar een warme! Echt super lekker en gemakkelijk! … Lees verder »
12-06-2003 | Lekker eten, goede prijs/kwaliteitverhouding 31 mei jl was er iets te vieren. We waren namelijk alweer 3 jaar getrouwd. Oppas voor de kleine…
06-05-2003 | 10 jaar China Delight: nu ook Japans eten Zelf heb ik hier nog niet gegeten maar ik las deze recensie en vond hem zeker de moeite waard.…
puddinkje volgt nog geen andere Smulwebbers.