Ben gek op een lekker pilsje, in combinatie met lekker eten...
Ik wens al mijn vrienden en volgers op Smulweb hele gezellige en smaakvolle Kerstdagen en een super 2015. Ik wi hiermee ook iedereen bedanken voor de lekkere recepten, leuke meldingen, het favoriet…
Lees verder
Alweer een tijdje geleden , maar als het goed is zal ik nu meer tijd vrij maken en proberen wat recepten op mijn site te plaatsen. Een fijne week toegewenst. Lieve Groetjes Ines
Lees verder
Weet jij mischien wie de eigenaar is van de webgroep gebak en taarten? Er word al een tijd niets meer mee gedaan.Als dat waar is wil ik de webgroep wel graag overnemen. Groetjes sonja
Lees verder
Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag. Dit plaatje is een van mijn laatste schilderijen, een beetje erg winters, want de sneeuw is al weg, maar ik vind het zelf wel leuk. Groetjes, Deliane
Lees verder
Rotterdams Dagblad 12-3-2002 … Lees verder »
… Lees verder »
Met de mandarijnenlikeur wordt ook de destijds (jaren '70) in ons land uiterst populaire Mandarine Napoleon bedoeld. Wanneer u het ijs bereidt met sinaasappelhoning en er oranjesnippers over strooit neem dan een likeur met een uitgesproken sinaasappelsmaak.
De honing die van de nectar van verschillende bloemensoorten wordt verkregen behoort tot de meest verkochte honingsoorten in ons land. Met bloemenhoning kun je eigenlijk alle kanten uit. Op het brood of op een beschuitje smaakt ze goed. In de keuken laat de bloemenhoning zich zowel in zoete als in meer pittige gerechten goed verwerken. … Lees verder »
Bron: Wereldkeuken Rotterdams Dagblad 26-02-2002 … Lees verder »
… Lees verder »
Fel medames zijn lichtbruine boontjes die oorspronkelijk thuishoren in Egypte en Ethiopie. In Frankrijk krijgt men ze sinds enkele jaren in de betere restaurants bij gerechten met lamsvlees opgediend. De fel medames smaken ook goed bij een gebraden kippetje en gerechten met varkensvlees … Lees verder »
Het recept van vandaag is afkomstig van een familie die achter de duinen, op De Nollen, in Wijk aan Duin (tegenwoordig Beverwijk) heeft gewoond. Het is geen exclusief gerecht want zoals die familie de kapucijners of grauwe erwten opdiende zo deed men dat ook in de rest van ons land. Ook de overeenkomst met het z.g. Captains' dinner is duidelijk. Alleen de prei moet iets speciaals van de familie van De Nollen zijn geweest. … Lees verder »
Bron: Oma?s receptenboek van Monique van der Mey … Lees verder »
… Lees verder »
Bron: De Hollandse Pot … Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
347 kcal / 1450 kJ p.p … Lees verder »
350 kcal / 1470 kJ p.p … Lees verder »
Www.vlees.nl … Lees verder »
P.p. 280 kJ / 70 kcal / 7 gr eiwit / 5 gr vet / 0 gr koolhydraten … Lees verder »
… Lees verder »
Voor 30 koekjes.
Bron : Margriet … Lees verder »
Recept via Mister Mail … Lees verder »
postman heeft nog geen restaurantrecensies.
postman volgt nog geen andere Smulwebbers.