Bezoek restaurant Mugaritz 13-10-2010
Ik kook al meer dan 20 jaar fanatiek. Met name de mediterrane keuken en de orientaalse keuken hebben mijn interesse. De fusion keuken is dus het logische gevolg. Ook ben ik wijnliefhebber. Naast de nieuwe wereld ben ik ook liefhebber van witte bourgogne en witte wijn uit Süd Tirol en Trentino.
pietro911 heeft nog geen meldingen.
Voor deze risotto kun je alle schaal- en schelpdieren gebruiken. Ik vind vongole er het lekkerste in. Alhoewel dit bij visrisotto niet gebruikelijk is, doe ik er toch een beetje room bij. Hierdoor krijgt de risotto een mooie tekstuur. … Lees verder »
Deze soep hoeft geen uren te trekken. Met de juiste ingrediënten maak je in een uur een heerlijke soep. Mocht je geen fontina hebben dan is een andere (smelt) kaas natuurlijk ook goed. … Lees verder »
… Lees verder »
Afgelopen zaterdag had ik carpaccio van runderhaas gesneden. Ik hield snijdsel over en vond het zonde om deze weg te gooien.Zondag middag had ik voor mijn kinderen pita broodjes gemaakt en kwam ik in de koelkast de runderhaas tegen. Het gevolg was een decadent broodje "runderhaasshoarma". … Lees verder »
Curry risotto met garnalen en koriander. … Lees verder »
31-10-2010 | Volgens mijn vrienden laat ik mijn leven leiden door "gidsjes". Ok, de Michelin en Gault Millau geven mijn leven wel houvast en zorgen er…
22-08-2010 | Afgelopen week bezochten we Parijs. Dinsdag belde ik om voor donderdag of vrijdag een tafel voor 4 personen te reserveren. Ik had verwacht dat ze de…
08-08-2010 | Al meer dan 20 jaar komen wij regelmatig in Knokke. Als we in Knokke op restaurant gaan, eten we meestal in restaurant de Oosthoek. Getrickerd door…
05-08-2010 | Tijdens onze vakantie in Italie hebben we gegeten in Osteria le Due Spade.
pietro911 heeft nog geen artikelen geschreven.
pietro911 volgt nog geen andere Smulwebbers.