Laatste update 5 april 2005
Nadat ik een aantal jaren als kok heb gewerkt bij Brasserie van Baerle, heb ik nu van mijn beroep weer mijn hobby gemaakt.
Eindelijk heb ik weer eens tijd om voor vrienden te koken en dat dan natuurlijk samen te nuttigen met een wijntje erbij !
Ook geniet ik ervan om bij vrienden te gaan eten, maar ik merk wel dat sommigen koudwatervrees hebben om mij uit te nodigen.
Het argument is dan dat ze bang zijn dat ik het niet lekker vindt, maar daar gaat het toch niet om ?
Het feit dat ze creatief zijn in de keuken en het met plezier doen, is toch het leukste wat er is ?
Bezoek trouwens ook eens mijn pagina op Reisweb
Hoi smullersHele fijne week en geniet alvast van de voorbereidingen voor kerst en nieuwjaar. Er is mij gevraagd om een kerst menu te maken voor de kookclub van smulweb wat ik heel leuk vindt.E…
Lees verder
Ik zie, nu ik jou pagina favo heb gezet, dat ik jou de info over een hotel heb gestuurd! Die was bestemd voor een andere Petra op Smulweb. Sorry voor het misverstand! Wens je een gezellig…
Lees verder
Hierbij het adres van Hotel Molino d′Era in Volterra. Ga even op hun site kijken staan veel foto′s op. Het eten is daar voortreffelijk! Veel vlees wordt gegrilled op een groot…
Lees verder
met je verjaardag!En een hele fijne dag gewenst!Groetjes, Carin.
Lees verder
Een simpel, maar lekker bijgerecht of voorgerecht uit de Middellandse Zee keuken. … Lees verder »
Heerlijk bij een tapasbuffet ! … Lees verder »
Heel lekker en heel makkelijk te maken. Uit het 3e boek van Jamie Oliver … Lees verder »
Makkelijke hoofdmaaltijd uit het 3e boek van Jamie Oliver. Hij weet met simpele dingen toch altijd weer te verrassen. … Lees verder »
Simpele salade die heerlijk is als voorgerecht of als bijgerecht bij de Gamba's en Aardappelomelet, ook op mijn pagina … Lees verder »
Pittige gamba's gemarineerd in knoflook. Als voorgerecht of als hoofdgerecht met bijvoorbeeld Aardappelomelet en Ceasar Salad, ook op mijn pagina. … Lees verder »
Lekker bij de borrel of buffet of zoiets … Lees verder »
Heerlijke boter bij allerlei soorten vlees en vis, maar ook lekker als vulling voor knoflookbrood … Lees verder »
Koude pastasalade die heerlijk smaakt met een lekker stuk brood erbij en een glas rose … Lees verder »
En nog een variant op pesto.
Hij smaakt ook heel lekker op gegrillde vis, zoals dorade, tilapia of rouget barbet. … Lees verder »
Heb je nog wat rucola over, maak er dan eens deze pesto van. Ook heerlijk op allerlei soorten vleeswaren, zoals kalfsvlees, carpaccio of in dunne plakjes gesneden verse tonijn … Lees verder »
Weer eens een andere pesto, een beetje uit de Marokkaanse keuken … Lees verder »
Mijn vriend komt uit Limburg en vraagt me elke keer wanneer ik nu eens Zoervleisj wil maken. Nu maar eens zien of het net zo lekker is als bij zijn vader. … Lees verder »
Makkelijk te maken, lekker bij de borrel of als bijgerecht … Lees verder »
De beste knoflooksaus! Smaakt heerlijk bij van alles, als dipsaus, in de soep, op vlees en nog veel meer. … Lees verder »
Heerlijk nagerecht als je van koffie houdt.Het is net een koffie-milkshake. … Lees verder »
Een heerlijke salade als voorgerecht of als bijgerecht bij het hoofdgerecht. Gegeten bij Fatima's feest in de van der Hoopstraat in Amsterdam … Lees verder »
Feestelijk vleesgerecht met fruit uit Marokko.
Gegeten bij Fatima's feest in de van der Hoopstraat in Amsterdam. … Lees verder »
Deze citroenen smaken heerlijk bij stevige witvis. … Lees verder »
Citroenen smaken minder zuur als ze in zout worden ingelegd. Het is eenvoudig te maken. … Lees verder »
02-11-2003 | Prettig geprijsd en goed eten Zonder wijziging opnieuw op mijn homepage gezet, voor het geval hij eraf gegooid wordt.
Afgelopen vrijdag, 31…
22-10-2003 | Eten op niveau in Utrecht In verband met mijn onderzoek naar de Utrechtse restaurants volgt hierbij het verslag van het 2e restaurant van de…
03-10-2003 | een geslaagde 1e avond in culinair Utrecht Sinds 1 september ben ik weer terug in Nederland en ik woon tegenwoordig in Utrecht totdat ik weer…
16-06-2002 | Johannes van Dam viert een feestje ! Zondag 27 januari 2002
Meerdere keren is mij al gevraagd naar de recensie van JvD over Brasserie van…
petrap34 volgt nog geen andere Smulwebbers.