[img_plain
******NAZAR DEYMESIN******
[img_plain
** WELKOM**AHLAN-WA-SAHLAN**HOS GELDINIZ**
[img_plain
Hallo allemaal, welkom op mijn Smulpagina,
ik ben hier nu al een tijdje en vind het hier fantastisch !
Heb hier al heel wat geleerd en toffe mensen ontmoet.
Mijn naam is Pascale , ik ben Belgische , getrouwd met Imad ,
hij is half Palestijn /half Turk
wij hebben twee schatten van kinderen
Selin is 9& Kenan 3,5.
Wij zijn zo′n twee maanden geleden terug vanuit Belgie naar de Emiraten verhuisd en ben heel blij hier weer tezijn.
[img_plain
[img_plain
[img_plain
Kom ook eens een kijkje nemen op
HET SMULWEB FORUM
[img_plain
Gaat alles goed met je,kwam zomaar even bij je langs. Roel.
Lees verder
met je verjaardag, Pascale!En een hele fijne dag gewenst!Groetjes, Carin.
Lees verder
Van harte gefeliciteerd en een fijne dag verder. Roel.
Lees verder
Roel.
Lees verder
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
Marokkaanse sate … Lees verder »
MAGER LAMSVLEES, OP DE KLASSIEKE MANIER BEREID … Lees verder »
LABENAYADeze soep is erg geliefd in Egypte, Jordanie en Libanon. Hij wordt meestal met het loof van bieten gemaakt, dat hem een kenmerkende, iets zurige smaak geeft. Als u in plaats daarvan spinazie-die beter verkrijgbaar is-gebruikt, helpt een scheutje witte-wijnazijn deze bijzondere smaak te benaderen. … Lees verder »
SAYADIEHDit is een van de populairste gerechten en een favoriet in Libanese visrestaurants. Elke chefkok geeft er zijn eigen draai aan; de een bakt de vis eerst, de ander stooft hem, weer een ander pureert de ui, terwijl sommigen de ui heel laten. ook de garneringen zijn steeds weer anders. … Lees verder »
GRIESMEELCAKE MET CITROENDeze citroencake is populair van Turkije tot Egypte en wordt bij de thee of als nagerecht geserveerd. De traditionele versie bevat meer samneh dan deze, die veel minder vet is. … Lees verder »
KOUSA BI ZEITDeze gebakken salade wordt als mezze of als bijgerecht geserveerd. In deze Franse versie worden zowel wijnazijn als citroensap gebruikt, maar sap alleen geven een Arabischere smaak. … Lees verder »
Deze baklava met kaas en uien doet u watertanden en is een heerlijk hapje op een feestje. … Lees verder »
Dit is een standaard mezze. Bijzonder eenvoudig om te bereiden. … Lees verder »
Zalig lekker! … Lees verder »
Deze koekjes herinneren aan de eens zo grote Italiaanse gemeenschap in Beirut. De combinatie van Romeinse en Midden-Oosterse smaken is indrukwekkend. … Lees verder »
KOUSA IN GAMAELEens een andere combinatie, uit de Turkse/Libaneese keuken. … Lees verder »
SALAT KHIYARIn tegenstelling tot het Arabische deel van de bevolking in de Levant, geldt er voor grote Maronitische en ander Christelijke gemeenschappen geen alcohol verbod. Wijn en wijnazijn worden verwerkt in de gerechten. … Lees verder »
BAZINJAN RAHIBLekker bij kebabs of bij de mezze tafel. … Lees verder »
Gebarbecuede sardines worden in alle steden aan de Middelandse Zee gegeten en dus ook in Libanon.
Simpel maar lekker recept! … Lees verder »
SHANKLISHIn Libanon zouden deze balletjes van een soort feta-achtige geitenkaas worden gemaakt die gibna arish heet. Een onrijpe geitenkaas vermengd met feta is een heel goed alternatief. … Lees verder »
pelin heeft nog geen restaurantrecensies.
pelin volgt nog geen andere Smulwebbers.