Paul uit Brussel Uit eten gaan :-)
Ik las je reacties op de recensie van Ad. Het Gebaar heeft géén lunchmenu, nooit gehad ook. Ze werken alleen à la carte en wel tegen de prijzen genoemd door Ad. Ze doen zgn.…
Lees verder
Alles goed, hoop het. Nu staan bij mij ook bejaarde recensies, wel van de belevingen van toen. Zaterdag gaan we eten bij Bloemers in Oeffelt, ter gelegenheid van mijn verjaardag, niet verder…
Lees verder
Het favoriet zetten van het restaurant Garoeda is puur nostalgie.
Lees verder
Voor je reactie op mijn recensie over het NOMA kookboek. Je bent er dus geweest, begrijp ik? Was het at all zo indrukwekkend als men zegt? Groet, FJ
Lees verder
Het recept volgens Jannis Brevet van **-restaurant Inter Scaldes in Kruiningen … Lees verder »
Zeer eenvoudig te bereiden gerechtje van de bekendste navolger van Ferran Adria, Carles Abellan van restaurant Comerc in Barcelona … Lees verder »
Een recept van driesterrenchef Geert Van Hecke van restaurant De Karmeliet in Brugge. … Lees verder »
Het traditionele recept volgens de Inventaris van het culinaire erfgoed van Frankrijk. … Lees verder »
Zalm in bladpeterselie, gebakken witlof met kappertjes en bieslook - Een recept van driesterrenchef Geert Van Hecke uit Brugge … Lees verder »
Heerlijke, eenvoudig te maken, magere soep … Lees verder »
Salade naar een recept van tweesterrenchef Anton Mosimann … Lees verder »
Amuse of voorgerecht naar een recept van Geert Van Hecke, chef-kok van het driesterrenrestaurant "De Karmeliet" in Brugge … Lees verder »
08-05-2012 | Het is weer de jaarlijkse wekenlange marathon van de Koningin Elisabethwedstrijd, deze keer voor `t eerst in het Flageygebouw, waar voorheen de…
06-04-2012 | Voor de voorstelling kun je hier al vanaf 17u30 goed eten: een verrassing!
06-04-2012 | Weer goede lunch in dit bib gourmand-restaurant. Algemene beoordeling: 13.5/20.
Deze recensie gebaseerd op bezoek op 4.4.2012 (al…
06-04-2012 | Klein maar goed buurtrestaurant met goede keuken voor kleine prijs.
paulbrussel volgt nog geen andere Smulwebbers.