Alvast smakelijk eten beste smuller met het recept van de "Goulash van kip", groetjes , marc
Lees verder
Gewoon een lekkere taart van Rutger, iets aangepast door de rozijnen en krenten te wellen in (bruine) rum. … Lees verder »
KHA alternatief voor normale pannenkoeken … Lees verder »
Het recept is afkomstig van driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle. … Lees verder »
Lekker met couscous … Lees verder »
Voor bij de saté en/of nasi … Lees verder »
Gevonden op de familierecepten van nu.nl … Lees verder »
Lekkere pittige pompoensoep … Lees verder »
Gewoon lekker. … Lees verder »
Familierecept … Lees verder »
Familierecept … Lees verder »
Allerhande … Lees verder »
Een lekker en makkelijk recept voor heerlijke gamba's. Gebruik een barbecue, grillplaat of wok voor de bereiding. Kan ook met kerst op de tepan yaki plaat. … Lees verder »
If you love pasta, if you love Italian food then you'll LOVE this recipe! … Lees verder »
Als je op vakantie gaat naar Tirol, dan kan de de originele Tiroler Gröstl niet ontbreken! Geniet met volle teugen van de typische Tiroler schotel met spek en gebakken ei en krijg energie voor je volgende bergwandeling of afdaling van de piste. … Lees verder »
Recept uit Doe maar lekker duurzaam actie, postcodeloterij … Lees verder »
Dit een een populaire drank in India en Pakistan. Het heet daar dan Lassi mango en wordt gemaakt van gefermenteerde yoghurt. In dit recept gebruiken we Griekse yoghurt (emmertje van bijv. Lidl of AH)
De lassi bevat vele gezonde bacterieen, of probiotica zoals deze tegenwoordig genoemd worden. Het kan gemaakt worden van verschillende fruitsoorten, maar Mango Lassi is een van de makkelijkste.
… Lees verder »
Recept met Jonnie Boer Baharat kruiden. Baharat betekend letterlijk specerij in het arabisch. Het is een populaire kruiden melange in het midden-oosten. De geur is heerlijk en doet je ook daadwerkelijk aan origineel arabische keuken denken. Veel 'warme' aroma's dus.
Baharat is een kruidenmix van zwarte peper, paprikapoeder, gemalen komijn, koriander, kruidnagels, nootmuskaat, kaneel en kardamom.
… Lees verder »
Winnend gerecht van Lassie Nasi wedstrijd … Lees verder »
Eén van mijn favoriete gerechten in Japanse restaurants is 'yakimeshi': een kommetje gebakken rijst met wat groenten erdoor. In eerste instantie denk je aan nasi, maar zo smaakt het niet. Waarnaar dan wel? Het is zo'n gerecht dat ondanks zijn eenvoud een mysterie blijft: hoe doen die Japanse koks dat toch?Tegenwoordig is gebakken rijst mijn meest gemaakte doordeweekse maaltijd. Niet alleen vanwege de snelheid en de eenvoudige basisingrediënten die ik altijd op voorraad heb, maar ook omdat het ideaal is om restjes in te verwerken. De basis bestaat uit roerei, fijngehakte groenten (niet grof!), gekookte rijst met een stevige korrel en sojasaus als smaakmaker.Vervang gerust de genoemde groenten door wat je toevallig in huis hebt. Ik maak dit gerecht geregeld met courgette, prei, witte ui, champignons en doperwtjes (niet persé in die combinatie). Als ik extra lui of haastig ben, trek ik zelfs een zak voorgesneden Italiaanse groentenmix open. Wil je vlees toevoegen dan is kip of ham me een goede toevoeging. … Lees verder »
Penne met groente, op smaak gebracht met curry, jamaicaanse kruiden en japanse sojasaus. … Lees verder »
pablo747 heeft nog geen restaurantrecensies.
pablo747 heeft nog geen artikelen geschreven.
pablo747 volgt nog geen andere Smulwebbers.
pablo747 heeft nog geen vrienden op Smulweb.