Sinds 1995 ben ik vegetarier en daar geniet ik nog elke dag van. Ik ben erachter gekomen dat je heel erg lekker kunt eten en toch gezond. Het blijft een groot plezier om mensen een verrassende maaltijd voor te zetten! :-) Al een behoorlijke tijd kom ik regelmatig op Vegatopia, een site waar je als vegetarier of veganist je hart op kunt halen. Je kunt er op de fora praten met gelijkgestemden, maar ook is er een schat aan recepten te vinden! Natuurlijk worden ook niet-vega's niet vergeten. Zo is er een speciaal forum waar je vragen kunt stellen als je niet zo bekend bent met vegetarisch eten, maar natuurlijk ben je ook op de andere fora gewoon van harte welkom. Een bezoekje waard dus! Bezoek ook mijn andere pagina eens: Soep zonder pakjes.
Ik wens al mijn vrienden en volgers op Smulweb hele gezellige en smaakvolle Kerstdagen en een super 2015. Ik wi hiermee ook iedereen bedanken voor de lekkere recepten, leuke meldingen, het favoriet…
Lees verder
Hallo, ik heb je basisrecept voor rijstepap en de 2 variaties meegenomen, bedankt voor je recepten. Met vriendelijke groet, Lucretia
Lees verder
Recept voor 2007 Een portie opgewektheid Een volle kan met lach Een blikje vol geduld Geluk voor iedere dag We kruiden met wat humor Wat blijdschap kan er in Een mespuntje…
Lees verder
Ik heb het diabetes artikel op de webgroep gezet hoor. Groetjes, Ren?e
Lees verder
Geschikt voor diabetici en vegetariërs … Lees verder »
Geschikt voor diabetici en vegetariërs … Lees verder »
Bladerdeegflapjes met groenten en kaas. Recept voor 12 stuks … Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
Grof gesneden boerenkool smaakt lekker in oosterse roerbakgerechten. … Lees verder »
… Lees verder »
Dit recept is afkomstig van Serendipity in New York en blijkbaar is dit het lekkerste chocolade toetje ter wereld. Weliswaar heb je er eigenlijk de cacao van Serendipity zelf voor nodig. … Lees verder »
… Lees verder »
Een vegetarische wokschotel met rijst, paddestoelen en sperziebonen. … Lees verder »
Let op een warme dag de sinaasappels een uurtje voor gebruik in de koelkast, dan blijft de drank na bereiding langer koel.Voor 4 glazen … Lees verder »
Deze shake kan alleen met soja- of kokosmelk worden gemaakt, omdat verse kiwi in combinatie met gewone zuivel heel bitter van smaak wordt.Voor 3 glazen … Lees verder »
Voor 4 glazen … Lees verder »
Voor 4 glazen … Lees verder »
18-02-2004 | Heerlijk eten en een goede sfeer Niet zo lang geleden was mijn verloofde jarig en als je dan uit eten gaat mag het wel wat kosten. En dus…
06-11-2003 | Veganistische haute cuisine voor een goede prijs In eerste instantie verwachtte ik dat Millennium vegetarisch eten reserveerde. Het bleek…
13-03-2003 | Snel en lekker Er werd mij verteld dat Geneve zo duur is. Dat valt in dit geval dus best mee. Ik heb een menu genomen: broodje falafel…
20-02-2003 | Vegetarisch Chinees restaurant Vlakbij Lombardijen in Rotterdam vind je Vegetarisch Chinees restaurant De Oude Plek. Het is een gastvrij…
nicky_too volgt nog geen andere Smulwebbers.