1. Home
  2. Community
  3. mvb275

Heb je je mail gecheckt en je account geactiveerd?

Heel veel plezier op Smulweb!
Over mvb275  Stuur een bericht


Hoi Ik ben Mieke en heb een hele lieve kater Sam. We wandelen graag, Hebben sinds 2005 al 12 Kennedy Marsen gelopen dat zijn wandeltochten van 80 kilometer die je achter elkaar door loopt, wij doen daar 16 uur over. We hebben 2 maal een wandeltocht van 110 kilometer gelopen dat is ook achter elkaar en daar deden we 22,5 uur over dat was de Ztot Z tocht van Zeewolde.
We hebben ook in 2009 en 2010 de Nijmeegse 4 daagse gelopen en uit gelopen. dus je begrijpt dat wij wandelen echt leuk vinden want er wordt het het hele jaar flink getraind hiervoor, anders kan je niet zulke prestaties neer zetten het is dan ook echt wel een sport te noemen.
Ik knutsel graag en bloemschikken vind ik ook erg leuk om te doen. Tuinieren is ook wel een leuke bezigheid maar ook noodzaak om te tuin op orde te houden. Als ik meer tijd zou hebben zou ik ook weer achter de naaimachine kruipen. Ook koken vind ik leuk ik ga meestal wel voor de snelle keuken dus 1-pans gerechten en voor de slanke maaltijd want zoals het gezegde ieder pondje gaat door het mondje. Ik heb al een paar overheerlijke recepten klaar gemaakt die ik dus op smulweb gevonden had.Internetten vind ik ook fantasties om te doen ben bijna verslaafd eraan. Nou zeg maar gerust dat het nu verslaafd is. Dat zegt manlief. Het laatste deel van Harry Potter is eindelijk uit gelezen. De pc trekt toch meer dan lezen en nu ik ook PSP heb ondekt kom ik helemaal tijd te kort.

Over mvb275  Stuur een bericht
Sam in tuin
Sam in tuin
Billie, helaas overleden veel te vroeg 2-10-2006
Billie, helaas overleden veel te vroeg 2-10-2006
Bekijk alle meldingen van mvb275
Bekijk alle recepten van mvb275
Bekijk alle recensies van mvb275
Bekijk alle artikelen van mvb275
Vrienden op Smulweb (260)
Bekijk alle vrienden van mvb275
Top