Ik ben 4 jaar geleden geemigreerd naar Australie (Sydney) en woon daar met mijn man en zoontje van 9 jaar. Ik ben 3 jaar geleden getrouwd (met een ′Dutchman′). Australie is een veelzijdig land met een veelzijdige keuken door de vele emigranten die er wonen. Sinds ik hier woon en weer een oven heb ben ik behoorlijk aan het koken en bakken geslagen. Vooral brood en muffins & pasta liggen momenteel in mijn interesse. Ik zal snel wat van deze recepten op mijn pagina zetten.
Gefeliciteerd met je verjaardag en een gezellige dag. Groetjes Anja
Lees verder
van harte met je verjaardag ,, wens je een fijne dag vandaag,, heb ff een recept van je gepikt,, het bierbrood,, lijkt me zalig,, wij zijn van plan om a,s juni naar aussie te komen ,, dus vast ff…
Lees verder
gefeliciteerd met je verjaardag groetjes desi
Lees verder
[img_plain Van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag gewenst. Groetjes Christel
Lees verder
Het is zo makkelijk, maar het geheim zit 'm in de olie. … Lees verder »
Boursin is hier in Australie niet te betalen (en is zelfs in Nederland duur) daarom maak ik het altijd zelf.. … Lees verder »
Een heerlijke en mooie traktatie om op school uit te delen. Mijn zoon had er veel succes mee! … Lees verder »
Dit recept voor bierbrood is snel voorbereid, de oven doet de rest en is overheerlijk!! Ik heb het gekregen van een vriendin hier in Australie die zelf bier brouwt. Je proeft het bier nauwelijks en het is lekker bij de borrel maar ook als ontbijt. De voorbereiding duurt maar 10 minuten. … Lees verder »
misshotfire heeft nog geen restaurantrecensies.
misshotfire heeft nog geen artikelen geschreven.
misshotfire volgt nog geen andere Smulwebbers.