Ik heb al 2 andere pagina′s Inge1956 en tropenkeuken. Ik geef al heel wat jaren wijncursussen. Vooral bij mijn Italiaanse wijncursus maak ik altijd wat Italiaanse hapjes (antipasti)
Romige gehakt-andijviestampot met monchou
Lees verder
Een hele fijne en gezellige week gewenst!Veel liefsIk doe er weer een lekker recept bij: Soesjes, gevuld met een vulling van zalm en monchou KLIK OP FOTO!!! Marianne Oud
Lees verder
Hallo smullertje, Wij komen even bij je binnenvallen om je te vertellen over onze Smulkrantjes Kookclub! Doe jij ook al mee?! Vele smullers zijn je al voorgegaan! En wie weet is het volgende…
Lees verder
[img_plain Wens je alvast eengeweldige weeken SUPER gezellige en culinaire PAASDAGEN!Geniet van alles wat fijn is!!!!Doe er weer een lekker TAPAS/BORREL hapje bij! Marianne Oud
Lees verder
Het eigenlijke recept is met perziken, maar omdat verse perziken niet meer leverbaar zijn heb ik het met peer gedaan. Je kan ook perzik uit blik nemen. Heerlijk met Moscato d'Asti. … Lees verder »
Heel makkelijk, daarnaast kan je het voorbereiden als de gasten er nog niet zijn en heel erg lekker. Elke keer gebruik ik weer andere kruiden. … Lees verder »
Dirt gerecht heb ik gister gemaakt, maar in plaats van Barolo heb ik Roero gebruikt. Deze wijn wordt van dezelfde druif gemaakt, maar is vaak een stuk voordeliger. Gestoofd rundvlees in Roero wijn. … Lees verder »
Dit heerlijke gerecht heb ik afgelopen weekend gemaakt. Het komt uit BIG BOOK OF BASICS, maar in plaats van lamsbout heb ik lamsschouder voor gebruikt. Voordeel ook de bijgerechten gaan in de bakblik, waardoor je weinig pannen hoeft af te wassen. … Lees verder »
Dit heb ik gemaakt voor een etentje met vrienden. Mijn moeder gaf me dit recept. Zij woont in Zuid Frankrijk, hier eet men veel gerechten met bonen vaak in combinatie met eend of lam. Het was heel erg lekker. … Lees verder »
Dit komt ook uit een Frans kooktijdschrift. Heerlijke recepten staan hierin. De week bij mijn ouders heb ik aardig wat overgenomen, maar ik had te weinig tijd om het af te maken. … Lees verder »
In een Frans tijdschrift was dit recept voor 2 personen. Ik vind het wel veel, want dan heb je ook 3 eieren. Ze zijn wel allemaal met andere ingredienten gemaakt. Zondag ochtend aten we vaak bij mijn ouders ei in ovenbakje. Mijn vader vond het leuk om te experimenteren in de keuken. … Lees verder »
Dit recept heb ik uit een Frans kooktijdschrift. … Lees verder »
mediterranekeuken heeft nog geen restaurantrecensies.
mediterranekeuken heeft nog geen artikelen geschreven.
mediterranekeuken volgt nog geen andere Smulwebbers.