Fijn dat je mij opzoekt ! ! !
Hallo, Ik vernam via mijn smulweb vriendin Sjoekke (Lydie) dat onze gezamenlijke (en van vele anderen) smulwebvriendin Jeirdolleke ( Tilly) helaas is overleden ik heb met Lydie afgesproken dat ik…
Lees verder
hey hallo ik heb nu bij smulweb ook een plaatjes site aan gemaakt. staat o.a, op mijn smulsite kom je ook snuffelen? wie weet tot ziens of gauw en heb je wel iets van mij op je smulsite…
Lees verder
[img_plainHOI SMULLERS, Hier wordt het weer een gezellig weekendmet een uitgebreid etentje Ben wat vroeg maaaaar......Geniet van het weekend!! EN geniet van het recept!! MARIANNE OUD
Lees verder
Hoi Ik ben al heel lang niet meer op smulweb geweest. Maar had nu toch weer zin om weer eens rond te kijken en mijn pagina te veranderen. Prettig weekend nog van Emileen
Lees verder
… Lees verder »
Deze kleine stad uit de Denderstreek promoot de zoete taartjes als een regionale specialiteit. De naam "matte" vindt men terug in tal van oude dialecten en betekent gestremde of geronnen melk.Het is geen moeilijk recept. … Lees verder »
De lauwe ingredienten op de frisse sla : een goede combinatie. … Lees verder »
Verschillende ideetjes om de witlofbladeren te vullen met allerlei lekkers. Ik weet niet of het typisch Belgisch is maar het wordt hier veel geserveerd. … Lees verder »
Een Vlaamse stoverij met Kriekbier en echte kriekjes. Lekkere winterkost … Lees verder »
Een origineel lunchgerecht of een volwaardig hoofdgerecht naargelang de hoeveelheden die men gebruikt … Lees verder »
Lekker dessert. Nog garneren met mandarijnpartjes, slagroom en chocoladeschilfers … Lees verder »
Ik weet niet wat "Lomo" betekent en weet ook niet meer van waar ik dit recept heb, maar het is lekker en gemakkelijk klaar te maken. … Lees verder »
Licht smaakvol hoofdgerecht. Men kan hiervoor ook andere vis gebruiken bv.kabeljauw of tarbot. … Lees verder »
Het zondags gerecht van mijn grootmoeder. Haantjes smaakten vroeger beter dan nu, maar het blijft een goed recept, dat ik regelmatig klaarmaak. … Lees verder »
Een warm voorgerecht, vlug klaar en niet duur. … Lees verder »
… Lees verder »
Lekker op de visschotel bij een koud buffet … Lees verder »
Dit recept heb ik gekregen van een kok in Mallorca. Heel lekker ! … Lees verder »
De mosselen zijn terug - altijd lekker, ook bij de borrel … Lees verder »
Op de radio gehoord. Je kan het vooraf klaarmaken en het is gemakkelijk. … Lees verder »
Dit recept heb ik gehoord op de radio. Deze tomaten krijgen nu regelmatig een plaatsje bij de koude schotel. … Lees verder »
Een gemakkelijk warm voorgerecht voor een feestelijke gelegenheid. … Lees verder »
… Lees verder »
In Cahors aten we deze zomer "Tarte Catherine". Ik maakte het thuis na en we vonden het prima. Appelen en abrikozen vormen een goede combinatie. … Lees verder »
19-09-2001 | Gastronomisch restaurant in de Auvergne. Op aanraden van onze gastvrouw in de "chambre 'd hote" te Chapte, gingen wij tijdens onze laatste…
15-04-2001 | Voor een feestelijke gelegenheid ! Perfecte bediening, sfeervol kader.
Mooie kaart en verfijnd opgediend. Een aanrader.
15-04-2001 |
maryanni volgt nog geen andere Smulwebbers.