
WELKOM OP DE PAGINA VAN MARIANNE OUD Ik ben dus Marianne Oud Ik ben getrouwd met Rob (de meest geweldige man van de hele wereld) en ik ben helemaal gek van koken. Ik wil niet zeggen dat we wekelijks eters hadden,maar om de 14 dagen toch wel. Helemaal SUPER!! Ik sport om slank te blijven maar dat lukt niet altijd. Bij bezoek gaan we meestal voor een zeven gangen diner, vier voorgerechtjes/ hoofd/ nagerecht en koffie met een overheerlijk likeurtje. Als ik eens niet in de keuken sta zit ik wel of achter smulweb of op de bank met mijn kookboeken om me heen. (Bovenste foto). Ik ben dus Turbo en de meest geweldige kater van de wereld. Zelf recepten verzinnen en uitproberen is gewoon hartstikke leuk. Mijn keuken met een kookeiland is de mooiste plaats van het huis waar ik dus ook HEEL VEEL vertoef. Koken is dus mijn LUST en mijn LEVEN. Koken, en veel bezig zijn met recepten maken. Ook ons huis is voor mij erg belangrijk. Het huis heeft veel liefde en warmte.Er branden ook altijd kaarsen of waxinelichtjes. Wij houden van ontzettend lekker eten!!! Sinds 2005 ben een bedrijf begonnen CULINAIR AAN HUIS.Ga eens kijken op www.culinairaanhuis.nl en geniet er van. Koken is ECHT mijn lust en mijn leven!
PS: stuur je reactie naar pjastokman@gmail.com Thanks.
Lees verder
Beste Marianne, Ik lees jouw recept van varkenshaas op hooi uit de oven met roquefortsaus. Er staan cantherellen in de lijst met ingrediënten, maar in het recept worden die niet vermeld. Moeten de…
Lees verder
Wie zou mij kunnen helpen om kookgroepen bij mijn eigen gegevens in te voeren. Het lukt mij op dit moment niet.
Lees verder
Hallo ben even niet zo veel op smulweb,zit nu via tablet,is weer heel anders. Moet nu ook kalm aan doen heb eind augustus een ongeluk gehad met de brommer. Weet er zelf niks van alles uit de krant…
Lees verder
Echt een leuk nagerecht omdit met kerst te serveren. … Lees verder »
Een leuk en lekker bijgerecht uit de oven. … Lees verder »
Een leuk recept wat eigenlijk vrij simpel is. … Lees verder »
Een heerlijk zoete saus bij loempia's … Lees verder »
Gewoon TE LEKKER … Lees verder »
Dit is een leuk recept voor bijvoorbeeld een brunch met pasen. Ik zit er aan te denken om dit te serveren als een voorafje. Deze worden geserveerd in kleine pannetjes, maar kan natuurlijk ook in schaaltjes. Succes … Lees verder »
Heel bijzonder en leuk om zo te serveren. … Lees verder »
Dit is voor mij een nieuw recept. Een vriendin van me heeft het al verschillende keren gemaakt. Iedereen is er dol op. … Lees verder »
Echt een aanrader dit recept. Heerlijk met o.a. rijst en bijvoorbeeld een salade. … Lees verder »
Een gevarieerd bijgerecht. Ook heerlijk met opperdoesjes aardappeltjes. … Lees verder »
Een klassieker uit de Bourgondische keuken. Deze wieren in wijnsaus met spekjes moet u proeven! Een echt streekgereccht, geserveerd in ministoofpotjes. … Lees verder »
Dit eenvoudig te bereiden frisse nagerecht is een ideale afsluiting van een copieuze maaltijd. Serveer het in glaaskes op een voet met zelfgemaakte amandelkrullen. … Lees verder »
Deze eenvoudig en snel te bereiden glaasje zalm met romige mousse zijn de perfecte start van een bijzonder dinertje. … Lees verder »
Deze Tahitiaanse tonijntartaar is pittig door de toevoeging van limoen en piment, maar mild door het gebruik van kokosmelk en tomaten. Presenteer deze verrassende smaakmaker op kroepoekchips als een feestelijk hapje. … Lees verder »
Met deze luchtige bavarois van sardineroom en zongedroogde tomaten zet u een chique voorgerecht op tafel. … Lees verder »
De ingredienten qua salade van Ottolenghi. Maar een eigen dressing er over gemaakt. … Lees verder »
Weer is anders dan anders. … Lees verder »
Een leuk recept om is uit te proberen. Het recept komt uit het boek SIMPEL waar leuke recepten in staan. … Lees verder »
Een mooi en lekker recept van Herman de Blijker … Lees verder »
Deze leuke mediterrance groentehapjes zijn een heerlijk voorgerecht om aan tafel te serveren. Garneer elk ervan naar smaak met een blaadje basilicum. Ook heerlijk als borrelhapje. … Lees verder »
07-02-2007 | Restaurant Het Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht
05-08-2001 | Een gezellig/gastvrij en culinaire restaurant