Ik vindt het superleuk om zelf dingen te maken zoals likeuren, bonbons maar ook het inmaken van groente fruit etc. sambals, chutneys, jam, confijten, als het maar apart is. het is super als je een recept zelf ontwikkeld wat niet te koop is en dat dan kunt gebruiken bij je eigen dineetjes ik werk graag met producten uit de streek, in de betuwe is zoveel te smullen en lekker vers.
Dank , geniet ervan
Lees verder
Het is een supermakkelijk taart, als je het beslag maakt denk je dit kan onmogelijk een taart worden
Maar er onstaan een taart met 3 laagjes een stevig kokoslaagje ,een cakelaagje en een custardlaagje eigenlijk een miracle cake maar het smaakt heerlijk ,voordeel weinig vet en suiker … Lees verder »
Een heerlijk vetvrij kipgerechten met een lekker pittige saus door de sriracha
Een chinese recept die telkens weer bij iedereen in de smaak valt … Lees verder »
Een heerlijke plakkerige notentaart doordat de gecondenseerde melk karamel wordt
eenmaal geproefd smaakt het naar meer een taart voor koude dagen en lekkere koffie … Lees verder »
Verse worteltjes zijn heerlijk maar het loof wat eraan zit gaat meestal in de groen container of naar het konijn. Niet meer doen maak er lekkere pesto van . Een leuk en goedkope manier voor een persoonlijk kadootje en om zelf van te smullen natuurlijk. … Lees verder »
Ik heb een boek gewonnen endit is een recept uit het boek "Herman over bonen" heerlijke recepten
en zo ook deze habas de rinon con chorizo een lekker soeppie … Lees verder »
KimChi is een bijgerecht uit Korea en wordt vaak van kool gemaakt .Het is een soort fermentatieproces zoals wij bv zuurkool maken. Dit recept is heel eenvoudig en hoef niet dagen te staan en smaakt erg lekker vooral als je van pittig houdt … Lees verder »
Aubergine is een vrucht die vlak van smaak is en meestal speelt het niet de hoofdrol in een gerecht
tot ik dit recept vond. Het is echt heerlijk het zoetzuur met de pit van chili en de aubergine heeft nog een bite en is niet snotterig Eenvoudig te maken en weer eens wat anders dan het standaard zoetzuur
… Lees verder »
Er wordt de laatste tijd veel aandacht besteed aan voedselverspilling dit recept is een mooi voorbeeld hoe je oud brood oude ontbijtkoek etc tot iets super lekkers kan omtoveren
… Lees verder »
Ik ben fan van de Aziatische keuken maar vindt het leuk om dat te vermengen met onze westerse
producten. Een hiervan is orzo een rijstpasta . Het heeft een stevige bite en veel gebruikt in de Turkse en Griekse keuken maar nu een receptmet een Aziatische twist .dus in plaats van noedels pastarijst
… Lees verder »
Ik ben niet zo'n fan van kikkererwten maar daar is nu verandering in gekomen
dit recept is zo lekker het zoete plakkerige en pittige echt szechuan keuken probeer het maar
heerlijk!!!!! … Lees verder »
Een heerlijke manier om kool klaar te maken .totaal andere smaak dan gestoofd of gebakken
ik zou zeggen probeer het gewoon uit … Lees verder »
Ik hou erg van de Aziatische keuken en de keuken uit sichuan .Deze onderscheid zich Door het gebruik van peper dus lekker pittig . Deze olie is de basis waarmee veel recepten beginnen
eigenlijk sichuan in een flesje . Maar kan natuurlijk ook gewoon ergens anders voor gebruikt worden
het is een lekkere wokolie. … Lees verder »
Ik ben fan van alles wat je kan inmaken vooral als het anders is van smaak kleur of vorm
zo ook deze knoflooktenen zoutig van de ketjap maar ook eeen zuurtje van de azijn heerlijk!
Hierdoor wordt je geprikkeld om te bedenken waar je dit in kan verwerken dat is nou zo leuk aan koken met ingemaakte producten.
… Lees verder »
Een receptje van felix wilbrink en een succesrecept ik heb het al vele malen gebruikt
bij een diner ,als amusehapje, maar ook bij een high tea lekkere delicate smaak erg makkelijk om te maken … Lees verder »
Ik ben gek op ingelegde en zoetzure producten ze zijn vaak een verrijking van je lunch of brunch
zo ook deze lekkere uien om tussen een broodje te doen met lekker beleg of Door een salade
alleen voor de kleur zou je het al willen maken jammer dat dit nog weinig wordt gedaan
gelukkig hebben we nog een heerlijk Nederlandse inleggerij nl kesbeke in Amsterdam
Oos kesbeke is een man - zoals hij zelf zegt - met azijn in zn bloed die lekkere producten maakt
laten we dit koesteren en wat vaker iets in het zuur zetten heerlijk als voorraad in de winter … Lees verder »
Een recept dat snel gemaakt is en daardoor een prima onderdeel van een Indiase tafel
een lekker licht gerecht … Lees verder »
Wie kent ze niet die veel te zoute soppige pizza's bbq chicken
maak ze gewoon zelf . Gemakkelijk en snel vooral voor een drukke zaterdag.
… Lees verder »
Een real homemade bbqsaus. Pittig en zoetzuur. De achterban was zeer tevreden over de smaak
… Lees verder »
Niet iedereen houdt van sushi maar deze rol is iets voor de liefhebber van hartig geen rijst maar vlees en bacon … Lees verder »
Voor de LIefhebber van bacon en bbq is dit een lekker hapje
pittig zout en romig en nou vooruit dan..... eenklein beetje gezond maar wel lekker … Lees verder »
marianne2014 heeft nog geen restaurantrecensies.
marianne2014 heeft nog geen artikelen geschreven.
marianne2014 heeft nog geen vrienden op Smulweb.