Gepensioneerde Vlaamse genieter van 63 jaar die graag geniet van de culinaire genoegens van het leven ; `Degenen, die onverschillig staan tegenover de genoegens van de tafel zijn doorgaans somber,onvriendelijk, zonder aanhankelijkheid` - (Lucien Tendret) Reizen en regelmatig een restaurantje meepikken
Dank voor je berichtje,ik ga het maken lijkt me een lekkere combi en niet veel werk dat is ook fijn. Grtjs Ed,
Lees verder
Makkelijke en lekkere maaltijdsoep die snel klaar is … Lees verder »
Overheerlijk gerecht om eens te maken ! … Lees verder »
Een makkelijke en hartige soep … Lees verder »
Graag eens kippensoep die net dat tikkeltje anders is? Werk de kommetjes af met zelfgemaakte groene pesto voor een heerlijk extraatje. … Lees verder »
Het geheim van een goede kippensoep is een heldere bouillon. Als je rekening houdt met enkele regeltjes, is klare kippensoep maken eenvoudig! … Lees verder »
Overheerlijke maaltijdsoep van vis … Lees verder »
Makkelijk en super lekker … Lees verder »
Makkelijk en lekker … Lees verder »
Makkelijk en super lekker ! Lekker met rijst … Lees verder »
Niet aangebrand deze zwarte tortelloni, maar super lekker ! … Lees verder »
Makkelijk en lekker … Lees verder »
=18pxKlassieker op z'n Grieks … Lees verder »
=18pxDeze ovenschotel uit de Italiaanse regio Puglia is overheerlijk én geschikt voor vegetariërs. … Lees verder »
=18pxEen heerlijk winterse ovenschotel met onze Vlaamse trots: witloof. … Lees verder »
=18pxLekker met aardappelpuree deze ovenschotel … Lees verder »
=18pxJe kunt dit stoofpotje met allerlei vastere vissoorten bereiden, maar als je ook op je lijn wilt letten, gebruik dan een magere vissoort zoals kabeljauw of zeeduivel. … Lees verder »
Een lekker slank gerechtje met kip (minder dan 500 kcal!). Vind je geen havermeel in de winkel? Je maakt het makkelijk zelf. Doe havervlokken in de keukenrobot en mix ze fijn tot havermeel. … Lees verder »
=18pxDit Italiaans stoofpotje is lekker slank en klaar in 25 minuten. … Lees verder »
Kokosmelk geeft niet alleen smaak aan de zalm, het maakt ook de structuur van de vis zachter. Laat de zalmtartaar zeker niet te lang staan, anders wordt de vis té zacht. Een halfuur is het maximum! Dit recept gebruikt de frisse smaak van shiso. Dat zijn felgroene blaadjes met gekartelde rand, vaak gebruikt in de Japanse keuken. Vind je geen shiso? Neem dan andere jonge groene blaadjes. … Lees verder »
=18pxSupergezond en boordevol omega 3, deze tartaar! De frisse knapperige appel en selder passen perfect bij de vette maatjes. … Lees verder »
16-04-2009 | Gekoppeld aan een mooie wandeling, hebben we van een super lekker aspergemenu genoten op het terras.
06-02-2006 | Ontegensprekelijk ***** Chinees restaurant Dit restaurant is een begrip onder alle Chinese restaurants van Vlaanderen !
Sinds de opening in…
10-01-2006 | Anno september 2007 - heeft deze taverne veel van zijn vroegere + punten verloren ...misschien een andere kok in de zaak ????
03-10-2005 | Mega porties , gezellig en zachte prijzen In de Pelgrimstraat (vlak bij de Antwerpse kathedraal) valt dit restaurant onmiddellijk op. In de…