1. Home
  2. Community
  3. malina

Heb je je mail gecheckt en je account geactiveerd?

Heel veel plezier op Smulweb!
Over malina  Stuur een bericht

[img width=207 height=207]https://www.malina.nl/main/Hpim0504c.jpg[/]
Ik zie mijzelf als een "anti-dieet, dus geniet maar lekker guru" (Ik kan het niet helpen, heb net de film The Guru gezien.) Er zijn in het leven veel dingen waarvan je kunt genieten. Maar zoals met alles doe het met mate, want als je doorschiet is het niet langer meer genieten. Enkele voorbeelden: - alcohol. Een paar glaasjes alcohol kan weinig kwaad. Zeker als je jezelf daar prettig bij voelt. Maar zodra je de glaasjes nodig hebt om je op je gemak te voelen, is er iets goed mis. Je prettig voelen kan ook prima met een glaasje fris of sap. Drink je toch alcohol. Doe het met mate, want anders voel je je de volgende ochtend niet meer zo prettig.
- Vet en suiker. Soms heb ik een drang naar vet en zoet. Zin om een hele zak chips leeg te eten. Maar uiteindelijk voel ik me na slechts 1 handje chips net zo prettig dan wanneer ik op dat moment een hele zak leeg eet. Bovendien heb ik dan achteraf geen schuldgevoel daarover. En hoef ik minder te doen om die calorietjes er weer af te halen.
Nog zoiets... Probeer de lekkerste dingen waarbij je je steeds te buiten gaat te bewaren voor speciale momenten. (Die niet te vaak voorkomen) dan geniet je er extra van. Zo haal ik slechts 1 keer per jaar een chocolade milkshake bij de MacD of een soortgelijke keten. En dan is die smaak pas echt genieten. Zou ik elke week zo′n shake wegewerken. dan wordt het te gewoontjes en geniet ik er veel minder van. Dit neemt niet weg dat mijn bezoekjes aan dit ′restaurant′vaker dan 1 keer per jaar afleg. Maar dan geniet ik weer van andere drankjes en maaltijden. Ik ben overigens wel blij met de discussie tussen die Amerikaanse en Nederlandse journalist over het eten bij MacD. Ik ben van mening dat je bij MacD best gezond kunt eten. Maar waarom moeten ze die gezonde dingen in verhouding nou zo duur maken?

Over malina  Stuur een bericht
Bekijk alle meldingen van malina
Bekijk alle recepten van malina
Bekijk alle recensies van malina
Bekijk alle artikelen van malina
Favoriete pagina's (0)

malina volgt nog geen andere Smulwebbers.

Vrienden op Smulweb (47)
Bekijk alle vrienden van malina
Top