Ik houd natuurlijk van lekker kokerellen. Zeker de Italiaanse en Franse keuken hebben onze voorkeur.
Zalig Kerstfeest en een heel gelukkig 2005! Onze webgroep is in kerstsfeer, kom even kijken en misschien heb je dan ook nog een lekkere of gezellige bijdrage voor ons? Groetjes, Moderatoren…
Lees verder
Onze webgroep is in Kerstsfeer en ik kom langs om je Zalige Kerstdagen en een Gelukkig 2004 te wensen!!! Kom ook gauw kijken en misschien heb je nog een lekker feestrecept voor ons?
Lees verder
Oeps ofwel Annemie heeft voorlopig weinig tijd voor Smulweb. Helaas betekende dat ook dat onze webgroep "de-lage-landen" een beetje in verval dreigde te raken. Ik vond, en vind, dat heel…
Lees verder
Hallo! Hierbij even een berichtje van mij aan jou; 1 van mijn favoriete pagina′s op het Smulweb! Ik kom even langshoppen om je een fijne dag toe te wensen! Tis niet zo mooi weer, maar goed,…
Lees verder
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
Een van de vleessoorten die bij Elsazzer zuurkool horen … Lees verder »
Deze terrine is heel smaakvol, maar wel erg machtig.Dus snijdt de plakken niet te dik. … Lees verder »
Een heel eenvoudig gerechtje.
Vrij zoet door de pruimen en de muskaatdruiven saus.
i.p.v.kwarteltjes zijn ook parelhoenboutjes
lekker in dit recept. … Lees verder »
Tempura van Fines de Claires oester. … Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
Lekker bij gebakken zeeduivel of zalm … Lees verder »
In oesters zit zink,veel proteine en weinig vet.Dit recept is een heerlijke amuse dat begeleid kan worden met een glas champagne of Kir Royal. … Lees verder »
Uitsmijterje van bloedworst en een kwarteleitje. … Lees verder »
Lekker bij pate … Lees verder »
… Lees verder »
Dit is een Engels recept uit het boek" keukengeheimen" van Delia Smith.In haar boeken keukengeheimen staan heerlijke gerechten met een zeer duidelijk beschrijving hoe alles klaar te maken.Als je haar aanwijzingen volgt kan het niet mis gaan.Ik spreek hier uit eigen ervaring. … Lees verder »
Een recept van Jamie Olivier uit het boek the naked chef … Lees verder »
… Lees verder »
Wie aan vlaai denk,denk aan Limburg,zeker de rijstevlaai die een wereldfaam geniet.Dit is welliswaar een beetje overdreven maar een beetje chauvinisme kan geen kwaad.Hier volgt het recept van de vla bodem die gebruikt wordt bij rijste vlaai. … Lees verder »
Steve een Maastrichtse naam voor een krenten/rozijnenbrood.Vooral met Kerstmis en Pasen als pop gevormd.Vaak met amandelspijs,maar dat is bij mij niet favoriet. … Lees verder »
Welliswaar geen streekgerecht,maar dit is gewoon lekker … Lees verder »
lindenbuck1 heeft nog geen restaurantrecensies.
lindenbuck1 volgt nog geen andere Smulwebbers.