
Ik woon al meer dan 30 jaar in het buitenland, in verschillende westeuropese staten. Op het ogenblik is het Karintie in Oostenrijk. Mijn "kookkunst" is intussen heel internationaal geworden, mijn kookboeken eveneens. Toch kook ik heel zelden naar recept, haal er wel een idee uit en dan wordt er wat eigens van gemaakt.
Jou recept voor gorgonzola-saus bracht me op het idee om het sausje `in het klein` te maken. Ik ben de enige in het gezin die de kaassoort waardeert en zo maak ik voor de overige gezinsleden een…
Lees verder
dank voor je reactie, groetjes, Birgitta
Lees verder
Leuk dat je mijn recept gehakt-sperciebonen-ovenschotel hebt meegenomen, je site Favo gezet, mooie plaatjes en lekkere recepten...dus kom nog eens `neuzen` Groet en de beste wensen voor komend jaar,…
Lees verder
bedankt voor je reactie groetjes marianne.
Lees verder
Een overheerlijke combinatie van zacht en pittig.
Eigenlijk niet veel werk, enkel de kooktijd duurt lang.
Goed voor te bereiden. … Lees verder »
Een pittig en mooi groentehapje bij een buffet, lunch, party. … Lees verder »
Een fris en vruchtig nagerecht, dat makkelijk en snel te maken is en dat bij gasten heeeeeeel goed aankomt. … Lees verder »
Past bij veel gerechten of gewoon zo op een sneetje brood. … Lees verder »
De iets minder zoete variant met preiselbeeren (veenbessen), cranberries gaat ook. … Lees verder »
Ziet er niet alleen mooi uit, maar smaakt ook heerlijk en is nog vlot te maken ook! … Lees verder »
Waarom niet eens bakken voor de hond? Een lekker (Sinterklaas)kadootje voor onze trouwe vriend! … Lees verder »
Kruidig, pittig, romig en mooi te serveren, ook lekker voor de lunch … Lees verder »
Verrassend anders en heerlijk herfst/wintergerecht, dat weinig werk maakt. … Lees verder »
Feestelijk, geraffineerd, overheerlijk en toch makkelijk te maken. … Lees verder »
Met gepocheerd ei en champignons
een verrassend begin van het menu … Lees verder »
Gewoon fantastisch lekker met deze marinade van sinaasappelsap, gember, sojasaus en honing. … Lees verder »
Een Beiers recept, dat overal goed aankomt … Lees verder »
Tikka Massala is een indiase, beetje pittige saus die in blik te koop is (als saus of als curry pasta), in NL en DK (en hopelijk in overal) van het merk Patak, staat bij de indiase en thaise spullen. Recept van Carla. … Lees verder »
Lekkere pastasaus, ook heerlijk over broccoli, bloemkool, spruitjes en sperziebonen. … Lees verder »
lielsje heeft nog geen artikelen geschreven.