Een duits gerecht ontdekt, en meer ervan willen weten, heeft geleid tot het openen van deze page. Deze wordt daarbij uitgebreid met andere Duitse recepten.
Ik kom even voorbij om jou een hele fijne zondagavond toe te wensen.Liefs en groetjes Dorien.
Lees verder
Ik zie dat het lang geleden is dat je aan je pag. hebt. gewerkt, kom eens langs op mijn smulweb. voor de KNODELS. groetjes corrie.
Lees verder
Hoi Biance, Wat goed dat jij bries in je woordenlijst hebt staan. Bedoel je met kalfsmelk "Biest"? Dan weet ik tenminste zeker dat ik die gerechten niet kan maken :-( Verder wil ik je…
Lees verder
Lekkere recepten! Ik ga zeker iets uitproberen. Wij zijn een aantal keer in Duitsland op vacantie geweest, en vonden de keuken verrassend en lekker. IBij heel veel gerechten kreeg je een frisse,…
Lees verder
Lauchsuppe mit Schinken is bij onze oosterburen een bijzonder populaire maaltijdsoep. Ze wordt er het gehele door opgediend. De aardappelen spelen, zoals in alle recepten voor de soepen die u deze week krijgt voorgezet een opvallende rol. Ook bij ons kan de soep het gehele jaar door worden gegeten want ook bij ons onderscheiden we zomer- en winterprei. Van de laatste is bekend dat ze wat meer smaak heeft dan de zomerprei die op haar beurt zachter van structuur dan die van de winterprei is. … Lees verder »
De aardappelsoep was oorspronkelijk een echt Pruisisch boerengerecht met veel spek, worst en varkensvlees. Wanneer de soep ervan wordt 'bevrijd' is ze heel wat lichter en met de toegevoegde tuinkruiden en de croutons die er samen met de kaas aan tafel over gestrooid moeten worden, krijgt de soep zelfs iets elegants.
De nieuwe vegetarische aardappelsoep is vergeleken met het oorspronkelijke Duitse boerengerecht dan ook een stadse juffer geworden. (Hans Belterman) … Lees verder »
Voor maaltijdsoepen met vis zijn we in de Duitse deelstaat Sleeswijk-Holstein aan het goede adres. Aan de ene kant heb je er met de Wadden- en Noordzee te maken terwijl je aan de andere kant de Oostzee treft. De oorspronkelijke soep, met gepekelde augurken, heeft een verandering ondergaan waardoor ze, bij gebruik van bouillontabletten, binnen een redelijke tijd op tafel kan worden gebracht. De verandering die in het oorspronkelijke recept zijn aangebracht betreffen niet alleen de gepekelde augurken die door blokjes komkommer zijn vervangen. Het gaat ook op voor de meeste andere ingredienten waarvan in de nieuwe receptuur de oorspronkelijk aangegeven hoeveelheden drastisch zijn verminderd. … Lees verder »
… Lees verder »
Voor een kinderfeestje.
Bron: Aldi Dente.
10 personen. … Lees verder »
… Lees verder »
Nagerecht voor 1 persoon. p.p. ca 797 kcal/3335 kJ … Lees verder »
Recept bestemd voor jonge koks, om zelf eens te maken. Voor 3-4 kinderporties. Per portie 226 kcal/947 kJ … Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
Bijgerecht voor kerst … Lees verder »
Met Parmezaan-basilicumkloesse. Duits-Italiaans recept voor Pasen … Lees verder »
Voor paasmenu … Lees verder »
Angelika, bedankt! p.p. 530 kcal … Lees verder »
Recept gekregen van Angelika (Toscania), waarvoor heel erg bedankt. … Lees verder »
… Lees verder »
Recept gekregen van Toscania, waarvoor heel erg bedankt. … Lees verder »
Met geroosterde uitjes. Recept gekregen van Angelika, waarvoor heel erg bedankt. … Lees verder »
Dit recept heb ik gekregen van Angelika(Toscania), waarvoor heel erg bedankt.p.p. 550 kcal. … Lees verder »
kloesse heeft nog geen restaurantrecensies.
kloesse volgt nog geen andere Smulwebbers.