
Dit is mijn tweede page op smulweb.
Deze page wil ik vol zetten met visrecepten.
Kijk op maryh voor mijn andere recepten
smakelijk eten beste smullie met het recept van de ""Parmentier van zoete aardappel met zalm en witloof"", mcg , marc
Lees verder
alvast succes en smakelijk eten met de gerechten van "Tartaar van zeebaars" en de "Gebakken sint-jakobsvruchten met hazelnootboter en knolselder", groetjes, marc
Lees verder
succes en veel smulplezier met de ′Carpaccio van venkel met gerookte heilbot en groene saus ′, groetjes, marc
Lees verder
Vispannetje van ons grootmoeder - alvast veel smulplezier gewenst ! mcg , marc
Lees verder
… Lees verder »
Dit is een pittig bijgerecht voor de rijsttafel … Lees verder »
Dit gerechtje kreeg we in China als we rijst bestelde.
… Lees verder »Een voorgerechtje of bij een buffet of als borrelhapje. … Lees verder »
… Lees verder »
Dit recept kun je gebruiken als borrelhapje of voorgerecht … Lees verder »
Dit recept is van Ken Hom. … Lees verder »
Een variatie op een Italiaans recept met vis. … Lees verder »
Een recept voor de komende feestdagen. … Lees verder »
Een voorgerecht voor de komende feestdagen. … Lees verder »
… Lees verder »
Nu de nieuwe weer aan land is. … Lees verder »
Een soepje van over het grote water. … Lees verder »
Deze zalm is gekookt door de Two fat Ladies. … Lees verder »
… Lees verder »
Niet goedkoop maar wel lekker. … Lees verder »
Een gerecht met verschillende soorten vis en schelp/schaaldieren. … Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
Deze saus is licht zoet en past uitstekend bij geroosterde vis en vlees. … Lees verder »
keukenlab heeft nog geen restaurantrecensies.