Dit is mijn tweede page.
Mijn eerste page is sonja26975
En mijn derde pagina:Sonjatestpagina
Ik wil deze page in kerstsfeer maken.
Gefeliciteerd met je recept van de dag. Ik weet zeker dat het smullen wordt. Jan
Lees verder
Met het dag recept arwisseling. Roel.
Lees verder
laura
Lees verder
Groetjes Deon
Lees verder
… Lees verder »
… Lees verder »
Een healthy new year … Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
Dit lekkere bijgerecht kan je de dag van te voren al klaar maken.
Op de avond zelf alleen nog even opwarmen in de oven. … Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
Dit gevulde vlees warm snijden is bijna niet te doen.
Laat het goed afkoelen (dag van tevoren braden),
en snijd het daarna aan plakken.
Leg ze dakpansgewijs op een mooie schaal,
dek die af met aluminiumfolie en laat het vlees in de oven weer warm worden. … Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
kerstsonja heeft nog geen restaurantrecensies.
kerstsonja volgt nog geen andere Smulwebbers.