1. Home
  2. Community
  3. kalasa

Heb je je mail gecheckt en je account geactiveerd?

Heel veel plezier op Smulweb!
Over kalasa  Stuur een bericht

Ik heet Liesbeth en ben getrouwd met Ardo. Sinds 2005 wonen wij op het Zweedse platteland. Kalasa betekend smullen in het Zweeds. Het is moeilijk om hier de juiste ingredienten te vinden, het is improviseren en combineren met een paar soorten basis-verse groenten. Daarom stimuleert het mij om op het smulweb te kijken en ideeën op te doen!

Over kalasa  Stuur een bericht
eigen gekweekte witlof

Ziehier het resultaat van ons getuinier. We zijn er best trots op, mooiere witlof kunnen wij ons niet wensen!

Ziehier het resultaat van ons getuinier. We zijn er best trots op, mooiere witlof kunnen wij ons niet wensen!
eigen gekweekte witlof

en hier nog een emmertje met al dat heerlijks... mmm!

en hier nog een emmertje met al dat heerlijks... mmm!
eigen gekweekte witlof

Panklaar!

Panklaar!
heerlijk zelfgebakken rijstbrood

Ik ben een echte 'broodbakker'. Ben ooit overgestapt op een broodbakmachine maar nu doe ik het weer op de ouderwetse, handmatige manier. Het Zweedse brood is niet echt onze smaak, het meeste brood is hier licht zoetig en daar houden wij niet van.

Ik ben een echte 'broodbakker'. Ben ooit overgestapt op een broodbakmachine maar nu doe ik het weer op de ouderwetse, handmatige manier.
Het Zweedse brood is niet echt onze smaak, het meeste brood is hier licht zoetig en daar houden wij niet van.
kantarellen

In de Zweedse bossen kun je, als je geluk hebt, massa`s heerlijke paddestoelen vinden èn plukken. Jammer genoeg ontbreekt mij de tijd meestal zodat het om kleine beetjes gaat maar de plannen zijn om eens een cursus te gaan volgen om de juiste paddestoelen te vinden, te plukken en klaar te maken.

In de Zweedse bossen kun je, als je geluk hebt, massa`s heerlijke paddestoelen vinden èn plukken. Jammer genoeg ontbreekt mij de tijd meestal zodat het om kleine beetjes gaat maar de plannen zijn om eens een cursus te gaan volgen om de juiste paddestoelen te vinden, te plukken en klaar te maken.
de Hooimadam in gebruik

Een fantastische uitvinding van Nicoline Hooijmans en Fred Dijkstra. Simpeler 'slow food' maken kan toch niet!

Een fantastische uitvinding van Nicoline Hooijmans en Fred Dijkstra.
Simpeler 'slow food' maken kan toch niet!
Bekijk alle meldingen van kalasa
Bekijk alle recepten van kalasa

kalasa heeft nog geen restaurantrecensies.

Bekijk alle artikelen van kalasa
Favoriete pagina's (4)
Vrienden op Smulweb (2)
Bekijk alle vrienden van kalasa
Top