Hallo mijn naam is Gre en heb jarenlang in de horeca gewerkt, ik ben begonnen als frietenbakker in een patatzaak waar ik een paar jaar gewerkt heb. daarna ben ik terecht gekomen op Schouwenduiveland waar ik 3 jaar gewerkt heb in (volgens mij) de grootste patatzaak van Nederland. we verkochten er niet alleen patat maar ook bebakken vis, verse vis, wajang gerechten enz. Daarna ben ik op het Noordzeestrand gaan werken in een strandtent en heb ik 1 seizoen meegedraait maar dat beviel me niet zo. Toen ben ik in een eetcafee gaan werken als keukenhulp, samen met een kok. van hem heb ik de kneepjes van het vak geleerd en het jaar daarna draaide ik daar alleen, (wel met een afwas en keukenhulp natuurlijk). Dat heb ik zo′n 3 jaar gedaan waarna ik moest stoppen ivm de kinderen want het is hoofdzakelijk s′avonds en in het week-end werken en dat viel niet meer te combineren. Nu werk is als postbode, en dat bevalt me ook goed (lekker vrij). Maar koken is nog steeds mijn grote liefde, en dan nog het liefst voor heel veel mensen.
Lams Yakitori - alvast veel smulplezier Gré - mvg , marc
Lees verder
VARKENSGEBRAAD IN DE OVEN MET ERWTJES EN WORTELEN - succes en smakelijk eten beste Gre - mvg marc
Lees verder
Hoi Gré. Je hebt inderdaad een leuk stukje geschreven waarmee jij je introduceert. Chapeau! Leuk dat je dit eenvoudig recept hebt meegenomen. Laat het je smaken en maak er een mooi weekend van.…
Lees verder
Kippensoep zoals mijn moeder het maakte voor de zaterdag, als hoofdmaaltijd met broodjes kaas of vleeswaren.
Heel simpel maar heerlijk, vooral in de wintermaanden. … Lees verder »
Heb dit voor het eerst gemaakt met de ananas, maar gaat ook heel goed met appel, perzikken en abrikozen en het smaakt ook heerlijk. Weer eens wat anders dan een gewoon plakje cake. … Lees verder »
Zag dit recept staan op facebook, en het komt van de margriet.
Lekker voor mensen die graag alles vers willen bereiden zonder pakjes, zakjes en flessen!
Ik heb het recept overgenomen omdat mijn zoon verslaafd is aan ketchup en het leek me wel leuk om te kijken welke hij lekkerder vind, die van mij of die van Heinz. … Lees verder »
In deze versie zit exact evenveel prei en peterselie als in het origineel, maar hij smaakt wat heftiger. Als je de rauwe prei te scherp vindt smaken, kun je de prei eerst blancheren. Snij de prei daarvoor in groffe stukken en dompel de stukken een minuutje in kokend water. Wil je een nog lichtere variant, dan kun je de mayonaise deels vervangen door yoghurt. Heb je geen peterselie, dan is verse basilicum ook lekker; gebruik dan geen 10 gram maar ongeveer 8 tot 10 grote bladeren. Heb je geen staafmixer, snij dan de prei en peterselie of basilicum heel fijn en wrijf met een lepel op de snijplank de stukjes fijn tot puree. Maak de snijplank wel direct schoon, want basilicum vlekt behoorlijk.Per 100gOriginele HEKSENKAAS®Eetpraat's versieKcal428228Eiwitten (g)1,53,8Koolhydraten (g)9,44,0Vetten (g)42,621,7Prijs€ 1,50€ 0,33 Een kleine analyse leert dat je het met dit recept kunt maken voor maar 1/5 van de prijs, met maar 1/2 zoveel vet en 1/2 zoveel calorieën!Speel en experimenteer smakelijk! … Lees verder »
Erg lekker … Lees verder »
Pittig mexicaans gerecht … Lees verder »
Romige cake met sinaasappel en chocolade … Lees verder »
Koud en makkelijk te bereiden voorgerecht … Lees verder »
Machtige avondmaaltijd … Lees verder »
kakatoe65 heeft nog geen restaurantrecensies.
kakatoe65 heeft nog geen artikelen geschreven.
kakatoe65 heeft nog geen vrienden op Smulweb.