Leuk dat je een berichtje achterliet bij het suddervlees. Ik heb mijn pannetje net van het vuur gehaald en moet moeite doen om er vanaf te blijven. groetjes Molenmeisje
Lees verder
Ik ga je spaanse spruitjes binnenkort maken, je hoort nog van me . Groetjes Nelly.
Lees verder
met je recept van de dag ! Groetjes Jenny
Lees verder
Groetjes Deon
Lees verder
Een heerlijke Duitse knapperige Schweinebraten die je zo alleen daar kunt vinden.Ik heb het recept van een vriendin uit het Zuiden van Duitsland en het is werkelijk heerlijk … Lees verder »
Ik ben geen spruitjesfan maar sinds ik dit recept heb ben ik verkocht!Werkelijk heerlijk en eenvoudig om te maken.Spruitjes zijn nu ook overal verkrijgbaar … Lees verder »
Een overheerlijke stoofppot.Erg lekker … Lees verder »
Een heerlijke Turkse stoofpot .Ipv verse artisjokken kunnen ook 200g uitgelekte artiskokkenbodems of artisjokkenharten uit blik worden gebruikt … Lees verder »
Een heerlijk en eenvoudig gerecht uit Zuidduitsland dat rond deze tijd veel gegeten wordt.Ik had tot gisteren nog nooit gebakken bloedworst gegeten.Heerlijk! … Lees verder »
Een variante op de traditionele 'Hete bliksem' met stoofpeertjes en gewoon grove rookworst of saucijsjes.Erg lekker! … Lees verder »
Vlees met peperkoekkruiden,een exotische groenten met rosmarijn en erbij een fruitige pruimen-chutney zijn een vuurwerk van aromas … Lees verder »
Het Franse nagerecht Clafoutis komt van oorsprong uit de streken Limousin en Avergne en wordt daar altijd gemaakt met kersen … Lees verder »
Een kruidige salade.Lekker met een glaasje Riesling uit de Elzas! … Lees verder »
Geniet van de nazomerse groenten in deze frisse salade … Lees verder »
Een prima dagstarter,een voedzame lunch of als stevige hongerstiller na school of werk.
Mijn vriend vertrouwde het niet toen hij het zag maar na hem over te halen het toch te proberen... … Lees verder »
Uit de oud-Hollandse keuken … Lees verder »
Pannegies is een ouderwetse stoofpot van de Veluwe.Vroeger werden er veel schapen gehouden...van daar lamsvlees.
Het gerecht dankt zijn naam aan het verhaal van les en Gies,twee hongerige landlopers.Op een van hun tochten roken ze bij een boerderij een heerlijke vleesstoofpot.Ze zagen de kans de aandacht van de boerin af te leiden en de stoofpot te stelen...De landlopers aten er veel te veel van en vielen in slaap naast de gestolen pot.Daar vond de boerin ze.les en Gies kregen met de pan om de oren en hebben zich nooit meer op de Veluwe laten zien.Sinds die tijd heet het vleesgerecht pannegies … Lees verder »
Erg lekkere lasagne met lamsgehakt,snijbiet(spinazie of bietenloof kan ook) en een heerlijke bechamel-munt-saus … Lees verder »
>Lammgoelasj met citroensaus:mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm! … Lees verder »
Herfstachtig nagerecht … Lees verder »
Heerlijk gerecht met bier … Lees verder »
Erg lekker … Lees verder »
Het enige wat even tijd vergt bij dit recept is het kleinsnijden van de gedroogde tomaat...dus ideaal als je in je eentje geen zin hebt te koken en weet dat je buik al weer gaat rommelen van de honger door die diepvries-pizza die je bereid was te maken voor jezelf.Het is verrassend lekker! … Lees verder »
Een recept van een heerlijke Duitse taart:heel simpel … Lees verder »
jzachariasse heeft nog geen restaurantrecensies.
jzachariasse heeft nog geen artikelen geschreven.
jzachariasse volgt nog geen andere Smulwebbers.