
Ik mag graag kokkerellen en nieuwe dingen uitproberen,lang tafelen vind ik heerlijk,daar moet je af en toe gewoon de tijd voor nemen vind ik.
Ik wens al mijn vrienden en volgers een heel gelukkig, gezond en natuurlijk smakelijk 2016...
Lees verder
Wat leuk Judith je reatie bij mijn spitskool met spekjes en roomkaas. Ik stond het te bedenken tijdens het klaarmaken van het recept. Dat is echt grappig. Fijne zondag nog en groetjes, Petra
Lees verder
Hoi Judith, ik zag net pas dat je een reactie had geplaatst bij mijn recept Roergebakken-spitskool-met-paprika-en-gehakt. Ik wil je hiervoor nog bedanken. Fijn te horen dat het in de smaak viel.…
Lees verder
Dit is een lekkere bal, is iets meer werk misschien maar dan heb je ook een goeie bal! … Lees verder »
Dit recept heeft mijn vader afgelopen zondag bedacht en het was heerlijk, vandaar dat ik het graag met jullie wil delen. En het is ook nog eens makkelijk te maken. … Lees verder »
Lekker makkelijk en niet duur! … Lees verder »
Heerlijke ovenschotel die bijna iedereen lekker vind. … Lees verder »
Dit is ook weer veel lekkerder om zelf te maken!! … Lees verder »
Doet het altijd goed bij de borrel! … Lees verder »
Dit is een lekker hartig borrelhapje wat je ook al ruim van te voren kunt klaarmaken. … Lees verder »
Eigengemaakte cordon bleu is natuurlijk veel lekkerder dan dat je het kant en klaar in de winkel koopt! Er zit bij de kant en klare cordon bleu,s meestal veel te weinig kaas in. … Lees verder »
Dit is een erg lekker en makkelijk, maar vooral ook gezond recept. … Lees verder »
Lekker bij de lunch of gewoon tussendoor. … Lees verder »
WEER EEN WAANZINNIG RECEPT VAN JAMIE OLIVER EN OOK NOG EENS ERG MAKKELIJK!! WAT WIL JE NOG MEER? … Lees verder »
Een eigen creatie van restaurant De Echoput (Hoog Soeren),die al sinds het begin van de 60-er jaren op de kaart staat. EEN ECHTE TOPPER!!!!!!! … Lees verder »
Heel makkelijk en snel om te maken en vooral erg smakelijk!! … Lees verder »
Zo klaar,makkelijk als je niet zo veel tijd of zin hebt om te koken. Of voor de lunch. … Lees verder »
Een heerlijk nagerecht voor keizerlijke nagenieters!! … Lees verder »
Echt niet moeilijk om te maken en veel lekkerder dan de kant en klare gekookte bietjes!!!!!!!!! … Lees verder »
Kipfilet in een zakje met paddestoelen, boter,witte wijn en tijm van JAMIE OLIVER!! … Lees verder »
Ik vind dit altijd een genot om te maken,alleen die heerlijke geur al die zich verspreid door je huis.Dat is toch een ouderwets vertrouwd gevoel!! … Lees verder »
Deze jus voor gebraden kip is heerlijk,is niet te dik en te bloemig en is snel te bereiden wanneer je de kip braadt. … Lees verder »
… Lees verder »
juut30 heeft nog geen restaurantrecensies.
juut30 heeft nog geen artikelen geschreven.
juut30 volgt nog geen andere Smulwebbers.