Hallo Jurie, Welkom op Smulweb! Ik hoop dat je er net zo van zal genieten als ik. Ik ga snel weer terug naar je speklapjesrecept, die ga ik komende week maken lijkt me heerlijk. Je hoort nog van me.…
Lees verder
… Lees verder »
Kok Robin begint haar recept met: "I call this the spaghetti Bolognese from Sichuan: very popular around the world and everybody makes his own version. With less or more ingredients, sesame-paste or not, peanuts or not, lots of oil, spicy, not spicy, pork or beef and sometimes more like a soup than a bowl of noodles. This is my version, spicy and packed full of flavors". En dit blijkt helemaal bewaarheid te worden! … Lees verder »
Dit van oorsprong Chinese gerecht (chǎo miàn / 炒面) leerden wij in Nederland kennen via de Indische keuken. Vandaar dat wij het "Bami Goreng" noemen, maar in veel andere landen noemen ze het op zijn Chinees "Chow Mein". Hoe dan ook komt het op hetzelfde neer: gebakken noodles met stukjes vlees, vis, groenten, etc. Er bestaat geen vast recept voor Chow Mein, dit is wat "Kok Robin" laatst deed. … Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
Groene Chinese groente uit de koolfamilie met knapperige stelen en bladeren. Het heeft een lekkere, knapperige smaak die aan paksoi doet denken, en het is een groente die je vaak in het Chinese restaurant ziet. In de winkel kan je zowel de wat kortere als de langere variant kopen.
(bron: tokowijzer.nl) … Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
jurievandenelsen heeft nog geen restaurantrecensies.
jurievandenelsen heeft nog geen artikelen geschreven.
jurievandenelsen volgt nog geen andere Smulwebbers.
jurievandenelsen heeft nog geen vrienden op Smulweb.