Hallo,
Leuk dat je deze pagina bezoekt. Hopelijk zit er iets van je gading tussen. Heb je een recept uitgeprobeerd of juist een aanvulling op een recept?
Laat een berichtje achter in het gastenboek.
Een van mijn grote hobby′s is koken en natuulijk ook lekker eten.
De recepten op deze pagina zijn bijna allemaal zelf bedacht. Indien ze niet zelf bedacht zijn, zijn ze allemaal uitgeprobeerd, uitgezonderd de favorieten.
Vaak maak ik zelf mijn recepten met de ingredienten die ik op dat moment in huis heb. Tijdens het koken ontstaan de gerechten vanzelf.
Meestal maak ik gebruik van biologische ingredienten. Eigenlijk zijn alle recepten met biologische ingredienten te koken.
Het is veel lekkerder, veel goedkoper en veel leuker om alles zelf te maken. Hierdoor hebben alle gerechten een eigen smaak, niet de standaard smaak uit een zakje waarin je eigenlijk alleen de smaakversterkers proeft.
De biologsice keuken is zeer smaakvol, met veel pure en authentieke smaken. Het kost iets meer dan reguliere producten. Maar voor de prijs heb je naar mijn idee wel een betere kwaliteit!
Komt jij even kijken naar de Kerstspecial van smulweb leden? Mijn kerstmenu staat ook o.a. daar onder de naam: Durf te experimenteren Het zou leuk zijn als je commentaar achterlaten over wat…
Lees verder
Beste KOOKCLUB2006 leden, Gister kreeg ik deze mailtje van Neeltje van Smulweb redactie en ik wil het graag doorspelen aan jullie. Kan jullie in de gastenboek van KOOKCLUB2006 laten weten wat jullie…
Lees verder
Koksmes Ons sny die vleis Ons hak die groente Ons slaan die knoffel plat Sny die paddastoel in skyfies Ons slyp ons mes en doen ons bes 05/03/08 Groetjes Deon
Lees verder
Wat eet ik vanavond? JAMBALYA Fijne week en Groetjes.. Deon
Lees verder
Heerlijk eenvoudig ovengerecht! Met een champignonsaus word de maaltijd echt compleet! … Lees verder »
Een heerlijke soep die de chinese tomatensoep van de chinees evenaart. … Lees verder »
Met kastanje en appel! … Lees verder »
Heerlijke vegetarische lasagna. … Lees verder »
Heerlijk hoofdgerecht. … Lees verder »
Aangepast recept uit de boodschappen, zonder suiker, zonder zuivel en glutenvrij! … Lees verder »
Een supersnel recept (in 5 minuten klaar) en supergezond!
Het voedingscentrum zou trots zijn op deze maaltijd! … Lees verder »
De pommes de truffe, of truffelaardappel, is bij kenners ook wel
bekend onder de naam "Vitelotte-Noir". De truffelaardappel heeft zijn
naam niet zozeer te danken aan de smaak, maar meer aan de vorm en
kleur. Deze komen sterk overeen met die van een (zwarte) truffel. Het
vruchtvlees is donkerpaars en dit aardappeltje wordt het meest
aangewend om het bord te garneren of als aperitiefhapje. Qua smaak is
de truffelaardappel wat zoeter dan de gewone aardappel. In culinaire
kringen wordt zelfs gesproken van een "lichte notensmaak", of met "een
vleugje" hazelnoot / kastanje. … Lees verder »
Heerlijke ovenschotel, weer eens wat anders met de zo vertrouwde zuurkool. Lekker en gezond! … Lees verder »
Heerlijk groente bijgerecht … Lees verder »
Heerlijke variatie op de bekende reibekuchen (Duitse aardappelkoekjes) … Lees verder »
Heerlijk nagerecht zonder zuivel en zonder suiker! Enne heel snel klaar! … Lees verder »
Zoals ik het gemaakt heb op tweede kerstdag!
Het is ook lekker om door de mousse een scheutje amaretto of een scheutje cointreaux te doen. … Lees verder »
Dit recept heb ik gevonden op internet en ga ik gebruiken voor het kerstdiner. … Lees verder »
Heerlijk snel klaar gerecht! … Lees verder »
O zo lekker met amandelsaus!
Simpel recept en heel snel klaar! … Lees verder »
Heerlijk groente bijgerecht! … Lees verder »
Heerlijk snel klaar gerecht! … Lees verder »
Heerlijk bijgerecht voor bij de pasta! … Lees verder »
Heerlijk groente gerecht voor bij gekookte aardappelen … Lees verder »
11-08-2006 | lekker eten! Voor deze twee pannenkoeken, 4 thee en een stokbroodje kruidenboter vooraf waren we 34,20 kwijt!
11-08-2006 | de afhaal is ook niet meer wat het geweest is Baarn is een dorp en dit is DE dorpspizzeria.....
Ongeveer een jaar geleden hebben we al…
03-08-2006 | vette vleeshappen Dit restaurant heeft geen duidelijke keuze gemaakt.
03-08-2006 | Pannenkoekenbakker blijf bij je leest! De keuken is tot 20.30 uur geopend.
joke74 volgt nog geen andere Smulwebbers.