Hi Ik kreeg de drop niet goed gesmolten, komt dat doordat ik het niet in kleine stukjes heb gesneden? In stukken met hakmolen gaat trouwens niet, drop te hard, dus hoe kan ik snel in stukken…
Lees verder
Hallo, wat leuk dat je dit recept hebt meegenomen. Het is een lekker recept en natuurlijk is het mooi meegenomen dat het slank is Laat het je smaken. Groetjes, Louise
Lees verder
Hartelijk dank voor het in je kookboek zetten van mijn recept.Groetjes Irene.
Lees verder
Hoi , bedankt voor het meenemen van boven genoemd recept .Ik hoop dat het in de smaak valt .kijk ook eens op15-speciale-barbecue-gerechten of er iets voor je bij zit .Dirk Klik hier voor de link…
Lees verder
Recept van chefkok Julius Jaspers voor circa 200 ml saus … Lees verder »
Per portie ca:
170 kcal, 3 g eiwit, 4 g vet. … Lees verder »
Een zoutloos recept uit "Spice Wise" van Michiel Hanssen.
In ons geval hebben we de tajine kruiden in het recept vervangen door 3 (!) eetlepels Ras El Hanout van Jonnie Boer en (gezoute) kippenboullion gebruikt.
Het gerecht kan wat ons betreft iets meer vocht gebruiken. … Lees verder »
Per portie ca: 153 kcal,15 g eiwit,17 g koolhydraten,17 g suikers,1 g vezels en 3 g vet … Lees verder »
Per portie ca 344 kcal, 21 g eiwit, 32 g koolhydraten, 15 g suikers, 5 g vezels en 14 g vet … Lees verder »
Per portie ca 420 kcal, 32 g eiwit, 38 g koolhydraten, 18 g suiker, 7 g vezels en 16 g vet … Lees verder »
Per portie ca 470 kcal, 57 g eiwit, 21 g vet en 10 g koolhydraten … Lees verder »
De kunst van het maken van risotto is om hem zacht en romig te laten zijn met de beet van een al dente rijstkorrel. Een goede risotto wordt romiger door de boter en de Parmezaan die je er op het laatst doorheen roert.
Per portie ca 737 kcal, 31 g eiwit, 29 g vet en 86 g koolhydraten … Lees verder »
Snijd er kleine stukjes van, de taart valt namelijk als een blok in je maag! … Lees verder »
"Restaurant STEK is een heerlijke hotspot in Amsterdam. Omdat wij zo genoten van hun New York cheesecake, ontfutselden we chef Harriet het recept." … Lees verder »
Een heerlijk dinergerecht van Jeroen van Loon (chef van Restaurant De Basiliek). … Lees verder »
In Italië vind je talloze soorten noga: met walnoten, amandelen of hazelnoten, bedekt met chocolade of zelfs met bijzondere ingrediënten als limoncello of amaretti. Natuurlijk kun je torrone zo op tafel zetten, als lekker zoet hapje bij de koffie, maar met onderstaand recept van Il Cucchiaio d'Argento (De Zilveren Lepel) voor perentaart met nougat maak je er echt iets bijzonders van!
Voor deze taart gebruik je het beste een zachte naturel-variant van de torrone. … Lees verder »
"Deze taart is ideaal voor tijdens de feestdagen. Je kunt hem namelijk tot twee dagen van tevoren maken, werkelijk iedereen vindt hem lekker én als je het recept helemaal volgt, kan het niet mis gaan. Daarbij hoeft hij niet de oven in en kun je hem prima buiten bewaren (mits goed afgedekt), zodat je je koelkast kunt gebruiken voor andere zaken. Gebruik voor deze taart een taartvorm met losse bodem met een doorsnee van 20 centimeter. Heb je die niet? Gebruik dan een springvorm met dezelfde doorsnee." … Lees verder »
Maak je eigen kerstlikeur, geïnspireerd op de Italiaanse limoncello. Nu niet gemaakt met citroen, maar met sinaasappel en kerstige specerijen. … Lees verder »
Per portie circa:
446 kcal - 39 g eiwit - 21 g koolhydraten - 3 g suker - 4 g vezels - 22 g vet (4 g verzadigd) … Lees verder »
Per stuk circa:
174 kcal - 8 g eiwit - 20 g koolhydraten - 15 g suiker - 1 g vezels - 8 g vet (4 g verzadigd) … Lees verder »
Per portie circa:
534 kcal - 45 g eiwit - 43 g koolhydraten - 20 g suikers - 7 g vezels - 19 g vet (6 g verzadigd) … Lees verder »
Per portie circa:
475 kcal - 31 g eiwit - 34 g koolhydraten - 4 g suiker - 6 g vezels - 23 g vet (9 gr verzadigd) … Lees verder »
Per stuk circa:
176 kcal - 5 g eiwit - 19 g koolhydraten - 8 g suikers - 3 g vezels - 8 g vet (2 g verzadigd) … Lees verder »
Per portie circa:
515 kcal - 43 g eiwit - 16 g koolhydraten - 4 g suiker - 10 g vezels - 30 g vet (13 g verzadigd) … Lees verder »
javanhoof heeft nog geen restaurantrecensies.
javanhoof heeft nog geen artikelen geschreven.
javanhoof volgt nog geen andere Smulwebbers.
javanhoof heeft nog geen vrienden op Smulweb.