1. Home
  2. Community
  3. jannicke

Heb je je mail gecheckt en je account geactiveerd?

Heel veel plezier op Smulweb!
Over jannicke  Stuur een bericht

Ik werk in het voortgezet onderwijs als lerares Nederlands. Hoewel ik al heel lang een account heb op smulweb, ben ik pas sinds zomer 2005 actief. Ik vind het heerlijk om lekker op de site rond te struinen om idee?n op te doen.
Als een recept mij wat lijkt, zet ik het bij mijn favorieten. Omdat er heel veel heerlijks op smul te vinden is en het in de favorietenmap lastig zoeken is, raakte ik al vrij snel het overzicht volledig kwijt. Tegenwoordig print ik een recept als ik het uitprobeer en als het me bevalt, komt het in de juiste kookmap. Hier op smul verwijder ik het dan uit mijn favorieten. Klinkt misschien gek, maar ik kan zo wel meteen zien wat ik nodig een keer uit moet proberen

Voor mijn eigen creaties en mijn uit kranten, tijdschriften, kookboeken en van Internet gehaalde recepten gebruik ik tegenwoordig het computerprogramma Carta, wat mij erg goed bevalt (zie artikel). Ook voor je eigen recepten hier op Smul geldt namelijk dat het lastig zoeken is. Daar komt bij dat veel recepten tig keer neergezet worden.
Er zijn voor mij twee redenen om hier iets te plaatsen: de eerste is dat een recept hier thuis echt een topper is en er nog niet iets soortgelijks staat en de andere is dat ik in mijn favorieten alleen kan zoeken op de soorten die ik zelf heb ingevoerd (idioot, maar echt waar...) en dat is verdraaid lastig.

Over jannicke  Stuur een bericht
Bekijk alle meldingen van jannicke
Bekijk alle recepten van jannicke

jannicke heeft nog geen restaurantrecensies.

Bekijk alle artikelen van jannicke
Favoriete pagina's (0)

jannicke volgt nog geen andere Smulwebbers.

Vrienden op Smulweb (17)
Bekijk alle vrienden van jannicke
Top