alvast succes en smakelijk eten Jacqueline met het recept van de ""Zoete aardappeltaart met geitenkaas"", mcg , marc
Lees verder
Dank je wel voor het meenemen van de risotto ovenschotel met chorizo en groenten. Groetjes Lidy
Lees verder
Kruidige kipwraps met geroosterde ui en paprikaspread - mcg , marc
Lees verder
Het is gemakkelijk klaar te maken en smaakt overheerlijk! Daarbij is het nog eens super gezond! … Lees verder »
Heerlijk recept! … Lees verder »
Lekker en gezond! … Lees verder »
Tegengekomen en zag er heerlijk uit … Lees verder »
Tegengekomen … Lees verder »
Gezellig winterrecept voor deze tijd van het jaar! … Lees verder »
Toevallig kwam ik het op het internet tegen, rest erbij verzonnen, heerlijk! … Lees verder »
Het is een heerlijk gemakkelijk gerecht wat je alle dagen kunt eten als je niet veel tijd hebt en toch lekker wilt eten. … Lees verder »
Dit is een heerlijk en gezond recept. Ik at het voor het eerst in Bulgarije bij onze familie. … Lees verder »
Lekker en heel licht verteerbaar … Lees verder »
Lekker en gezond!!!! … Lees verder »
Dit is een heerlijk dessert, je moet het echt een keer geproeft hebben!
… Lees verder »
Dit recept is voor ons een traditie met Oudjaar. Mijn moeder maakte het ieder jaar en nu maak ik het ook ieder jaar weer met Oudjaar. Het is simpel maar heerlijk om te serveren! … Lees verder »
Het is een heerlijk recept wat heel gemakkelijk en snel te maken is … Lees verder »
Heerlijk recept van sonja bakker … Lees verder »
Bereiding Verwarm de oven voor op 190 ºC. Bedek een ovenschaal met bakpapier en leg hierop de zalmfilets. Besmeer de zalmfilets met een laagje groene pesto en bestrooi het met wat paneermeel en laat de zalm gedurende 20 minuten in de oven garen. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de champignons in plakjes. Verwarm de spinazie in een grote pan. Roerbak in de olijfolie de champignons en voeg na enkele minuten de pijnboompitjes toe. Doe de spinazie en de demi crème fraîche bij de champignons. Meng de uitgelekte spaghetti hier ook doorheen. Als de zalm uit de oven komt, garneren met een dun laagje honing en pijnboompitjes. Samen opdienen met de pasta. … Lees verder »
jacquelinevanderweijden1961 heeft nog geen restaurantrecensies.
jacquelinevanderweijden1961 heeft nog geen artikelen geschreven.
jacquelinevanderweijden1961 heeft nog geen vrienden op Smulweb.