onze boys

Ik wens al mijn vrienden en volgers een heel gelukkig, gezond en natuurlijk smakelijk 2016...
Lees verder
Lees verder
Dank je wel, Ina,voor het bewaren van mijn recept!!
Lees verder
Lekker gemakkelijk en lekker … Lees verder »
Soepen en stoofpotten worden in Georgië aangeduid als zviniani, ofwel `iets sappigs`. Kenmerkend voor deze `sappige` gerechten is de zurige smaak, van origine van zure melk en yoghurt. Bijgaande stoofpot wordt oorspronkelijk bereid met tqemali, een saus van zure pruimen of mirabellen. Als alternatief gebruiken Georgiërs in het buitenland granaatappelsap, bij voorkeur geperst uit verse vruchten. Beide zijn doorgaans verkrijgbaar bij de toko of de Turkse winkel, granaatappels liggen ook bij de groentekraam op de markt. Mocht u een fles granaatappelsap (geen siroop, dat is grenadine) kopen, let dan op of er toegevoegde suiker in zit. Mocht gesuikerd sap het enige alternatief zijn, gebruik dan het sap van een limoen als zure tegenhanger. … Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
Voor ongeveer 10 worstjes … Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
Recept voor ca. 30 stuks … Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
Brunchgerecht … Lees verder »
Brunchgerecht, 6 personen … Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
inakok heeft nog geen restaurantrecensies.
inakok heeft nog geen artikelen geschreven.