1. Home
  2. Community
  3. hypoglykemie

Heb je je mail gecheckt en je account geactiveerd?

Heel veel plezier op Smulweb!
Over hypoglykemie  Stuur een bericht

Op deze pagina heet ik hypoglykemie. Ik maak deze pagina voor mensen die een bloedsuikerspiegelregulerend dieet moeten volgen, of die voor zulke mensen moeten koken. Naast uitleg over hypoglykemie en het dieet staan hier diverse recepten die voldoen aan het dieet. Bij ′twijfelingredienten′ staat altijd vermeld dat deze wellicht klachten kunnen veroorzaken. Zie ook het artikel daarover.Zelf heb ik hypoglykemie. Wil je meer weten over mijn achtergrond, lees dan het artikel ′mijn verhaal′.

Sinds kort sta ik ook vermeld bij het artikel THEMAPAGINA′S. Verder ben ik lid van twee subgroepen: SMULWEB_TOP_100 (dit tot mijn grote trots, omdat ik meer dan 100 recepten heb verzameld op mijn pagina) en HYPOGLYKEMIE_GROEP.Behalve mijn eigen recepten, verzamel ik op deze pagina ook recepten van andere smulwebbers. Sommigen van hen staan zelfs favoriet! En ook artikelen en tips van andere smulwebbers zijn via de links op mijn pagina te bereiken. Breng ook eens een bezoekje aan de subgroepen waarvan ik lid ben. De hypoglykemie groep heeft niet zo gek veel informatie, maar je vindt er tussen de leden wel zeer veel lotgenoten.

Reacties zijn van harte welkom! Tips, vragen, wat dan ook: zet het in mijn gastenboek! Als je bericht achterlaat in mijn gastenboek, krijg je altijd een reactie en bezoekje aan je pagina terug!Voor familie en vrienden van mij: alle recepten, ook die met ingredienten waarbij opmerkingen staan als ′niet iedereen met hypoglykemie kan dit verdragen′ kunnen jullie voor mij klaarmaken. Alle recepten op deze pagina kan ik namelijk zelf eten (op de chocolademousse na, die ik speciaal voor gasten erop gezet heb, maar dat staat ook bij het recept vermeld).Bedankt voor je bezoek en kom gerust nog eens langs!

Over hypoglykemie  Stuur een bericht
Bekijk alle meldingen van hypoglykemie
Bekijk alle recepten van hypoglykemie
Bekijk alle recensies van hypoglykemie
Bekijk alle artikelen van hypoglykemie
Favoriete pagina's (0)

hypoglykemie volgt nog geen andere Smulwebbers.

Vrienden op Smulweb (41)
Bekijk alle vrienden van hypoglykemie
Top