1. Home
  2. Community
  3. hyndie

Heb je je mail gecheckt en je account geactiveerd?

Heel veel plezier op Smulweb!
Over hyndie  Stuur een bericht

Hallo Allemaal.

Dit is een oproep aan allen mensen die van lekker eten houden.

Er is altijd wel iets voor u bij. Zo niet dan zoeken we het

op.

=======================

Mijn homepage Klik hier


=======================

gevulde tomatensoep


lekker pittig zo met carnaval Een heerlijke soep die makkelijk te maken is. Handig bijv. als je veel (verjaardags) visite krijgt... Aantal personen: 4



30-60 minuten 1 el. olijfolie 2 preien, in ringen 2groene paprika`s, in lange reepjes 2 vleesbouillontabletten 400gr. gezeefde tomaten 150 gr. champignons in 4ren (of een potje gesneden champignons) 2 takjes thijm (of wat gedroogde thijm), 1 blaadje laurier 5oogr rundertartaar(of gehakt) 2 el. pesto, 2 el. fijngesneden basilicum.of gedroogde. 1dl. creme frache

Hulpmiddelen: Groede ruime soeppan,houten roerlepel, snijplank, scherp mes, litermaat



Voorbereiding: snijd de preien in ringen en was ze, Maak de paprika`s schoon en snijd ze in lange reepjes,was de champignons en snijd ze in 4ren .of laat ze goed uitlekken in een zeef) Wanneer u gehakt gebruikt i.p.v. rundertartaar, maak er dan soepballetjes van zoals u het gewend bent.maak bouillon van 1½L water en de 2 bouillontabletten.

Bereidingswijze: Verhit de olie in de pan,en laat de prie, parika en de champignons hierin 5 min zachtjes bakken. Voeg voorzichtig de bouillon en de gezeefde tomaten toe. Doe ook de thijm en de laurier erbij en breng jhet geheel aan de kook. Rundertartaar in kleine stukjes verdelen en aan de soep toeveogen. Als u gehaktballetjes heeft gemaakt, deze toevoegen.Laat de soep op zacht vuur ca. 30-45 min koken.Haal het takje thijm en het laurierblaadje eruit. Gedroogde thijm erin laten.. Roer de pesto erdoor en verwarm de soep nogmaals..Als laatste de basilicum eroverstrooien.



Serveertips: Serveer de creme frache erbij zodat iedereen zelf kan bepalen of hij/ zij het erdoor wil roeren. Lekker met afbak brood.Ciabatta brood bijv


=======================

Banana split


Sommigen vinden dat er niets boven de bananasplit gaat. In een langwerpige schaal wordt een hele, in de lengte doorgesneden banaan opgediend met drie soorten ijs en siroop en een rijk garnituur. ook wel chocholade saus

=======================


Mijn verzamelingKlik hier


De pagina verzameling is klaar Kijk bij mijn artiken


HET RECEPT VOOR IEDERE DAG
Een portie opgewektheid

Een volle kan met lachbr]
Een blikje boordevol geduld

Geluk voor iedere dag
We kruiden het met humor

Wat blijdschap kan er in
Een mespuntje verdraagzaamheid

En heel veel goede zin

Spreid dan een beetje warmte

Geef hier en daar wat licht

Garneer het met wat vrolijkheid[/br]
En met een blij gezicht!

Van Ruth

=======================

Klik hierhttp://driehoek.in-actie.nl/upload/images/fritsdeubel.swf



ik vond dit zo mooi dat ik het met u wil delen Kerstpudding Ingrediënten: 20 gram oranjesnippers 20 gram gesnipperde gember 25 gram bitterkoekjes 25 gram lange vingers boter om in te vetten 1 appel 1 peer 1 klontje boter citroensap 3 dl melk 3 eieren rum 30 gram suiker Bereiding: Maak de oranjesnippers en gembersnippers nog fijner. Verkruimel de koekjes of snijd deze in stukjes. Schil de appel en de peer, verwijder de klokhuizen en snijd de vruchten in stukjes. Bak de appel en peer in de boter goudbruin en laat het merendeel van het vocht verdampen. Besprenkel de vruchten met citroensap en meng snippers, koekjes en vruchtenstukjes door elkaar. Klop melk, eieren en suiker door elkaar. Beboter een hoge schaal van ca. 1 liter inhoud en leg het vruchtenmengsel erin. Giet het eimengsel erop en sluit de schaal met een deksel. Zet de schaal in een pan met zacht kokend water en laat de pudding in ca. 1-1½ uur stollen. Stort de pudding dan op een schaal. Verwarm wat rum en steek deze aan. Giet de brandende rum over de hete pudding en serveer deze onmiddellijk. Eet de pudding warm.

Over hyndie  Stuur een bericht
Bekijk alle meldingen van hyndie
Bekijk alle recepten van hyndie

hyndie heeft nog geen restaurantrecensies.

Bekijk alle artikelen van hyndie
Favoriete pagina's (1)
Vrienden op Smulweb (42)
Bekijk alle vrienden van hyndie
Top