Wim Hermans,26 jaar.Vrij gezel(Krijg je in de horeca).Geleerd voor Banketbakker,gespecialiseerd in Limburgse vlaai, luxe vlaai, gebak en luxe taarten.Hobby was/is koken,buffet maken voor familie en vrienden, en thuis wat kokkerellen.De interesse werd zo groot dat ik sinds 1 jaar werk in een luxe restaurant in nrd Limburg, hier ben ik nu bezig om de koude keuken onder de knie te krijgen...gaat me goed af trouwens... Groeten Wim.
Lees verder
hip hip hoeraproficiat groetjes anja
Lees verder
Weer een weekendje in aantochteen weekje dat er wezen mochtEen dagje uit met ons NataschaCulinaire Beurs, lees maar naWe hebben genoten lees het welop mijn Eten & Genieten artikel Bij thuiskomst…
Lees verder
Ik kom je even iets wensen,kei gave pakjesavond lieve mensen.Heb mijn verlanglijstje gemaakt,hoop dat de Sint nu niet staakt. Zondag naar Eten & Genieten,dan is Sint weg met zijn Pieten.Mijn artikel…
Lees verder
Www. steffie.nl … Lees verder »
Lekkere vis op een bedje van risotto met een stevige kruiden smaak. … Lees verder »
Kleine terine voor lekker aperatief … Lees verder »
Lekker als basis voor vele doel einden.
(recepten volgen) … Lees verder »
Aardappel anders en luchtig. … Lees verder »
hawaiiwim heeft nog geen artikelen geschreven.
hawaiiwim volgt nog geen andere Smulwebbers.