prettig weekend

Welkom op mijn pagina
Oost west thuis best.
Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens.
Ik ga op deze pagina
slow-cooker recepten, en artikelen plaatsen.
Het maken van een stoofgerecht is eigenlijk heel simpel.
Er zijn vele soorten stoofgerechten te maken
terwijl de bereidingstechniek steeds gelijk blijft.
Het smakelijke resultaat hangt helemaal af van de ingrediënten die je kiest.
Na het aanbraden worden verscheidene kruiden
of andere aromarijke ingrediënten of groenten toegevoegd.
Vervolgens wordt een vloeistof, bijvoorbeeld bouillon, toegevoegd.
Zure vloeistoffen zoals wijn of vruchtensap zorgen ervoor dat het vlees extra mals wordt.
Voor stoofgerechten is het heel belangrijk dat dit vocht tijdens het stoven in de pan blijft.
Gebruik dus het liefst de slow-cooker .
Op deze manier wordt het vlees langzaam gegaard.
Slow cooking: alle tijd om te genieten
Slow cooking, dat is de tijd nemen om te koken,
te eten en te genieten.
Bij slow cooking worden pure en verse ingediënten
verwerkt in gerechten die langzaam worden bereid.
Geur en smaak komen zo optimaal tot hun recht
en het vlees behoudt optimale malsheid.
Hoewel de bereidingstijd lang is,
heeft u weinig omkijken naar de gerechten.
Alle ruimte om te onthaasten en te genieten dus.
De link naar de Italiaansenrunderlappen.
Hieronder de link naar de Hongaarse Goulash, uit de slow-cooker.
En een link naar mijn eigen KOOKGRAAG site
Je hebt een beetje geluk nodig, om gelukkig te worden.
Home sweet home
Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterliet,
wanneer je mijn pagina verlaat.
heb je indonesische varkensfricandeau gemaakt. Heerlijk!! Een stuk vlees zo mager (ik had varkensfilet) wordt gauw droog, maar dit was heerlijk mals. Dank je wel, dit is een blijvertje.
Lees verder
Kwam via via op jouw pagina terecht (leuk behangetje trouwens). Hoop lekkere dingen tegengekomen. Natuurlijk bewaard, waarvoor dank. Heb geen slowcooker, maar wel isoleerpan. Moet ook lukken.…
Lees verder
Hallo, Ik vernam via mijn smulweb vriendin Sjoekke (Lydie) dat onze gezamenlijke (en van vele anderen) smulwebvriendin Jeirdolleke ( Tilly) helaas is overleden ik heb met Lydie afgesproken dat ik…
Lees verder
Ik dacht dat jij niet meer op Smulweb kwam, zag ineens bij de update van Smulweb dat je ook lid was geworden van aardappelgerechten. Leuk dat je hier toch ook nog blijft. Fijne dag meis. groeten…
Lees verder
Rundvleesrecept uit de Caribbean. … Lees verder »
Mexicaans rundvlees uit de slow-cooker. … Lees verder »
Stoofvlees met veel sojasaus. Komt heerlijk uit de slow-cooker. … Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
Een sudderrecept met champignons. Dit gerecht kan ook makkelijk gegaard worden in de bouillon in de braadpan. Als het vlees van je vork valt is het gaar. … Lees verder »
Varkensvlees uit de wok met een Italiaanse smaak. … Lees verder »
Een lekker en gemakkelijk recept. Heb je haast dan neem je kip of varkenspoulet, jong en oud vinden het lekker. … Lees verder »
Varkensvlees in een kruidige saus met een vleugje sinaasappel. … Lees verder »
… Lees verder »
Een heerlijk rundvleesstoofgerecht uit de slow-cooker. … Lees verder »
… Lees verder »
Dit is een recept voor een rundvleesstoofpot die zacht van smaak is, maar tegelijk vol pit. Dit recept komt uit een oud kookboekje met recepten voor de 'slowcooker' van Dianne Page, maar het is uiteraard ook goed te maken in een gewone pan. … Lees verder »
Lekker pittig gekruide Indonesische varkensfricandeau. … Lees verder »
Varkensrollade met een knapperig korstje.
Het beste is de rollade met een electrisch mes te snijden, want dan blijft het korstje mooi zitten. … Lees verder »
Een Afrikaans stoofschoteltje met maar 465 kcal per persoon. … Lees verder »
Een mager en lekker oosters vleesrecept uit de braadpan of slow-cooker met maar ca. 300 kcal per persoon. … Lees verder »
Heerlijk draadjesvlees met een Indische smaak. … Lees verder »
… Lees verder »
Gestoofde sucadelapjes met stukjes tomaat en rode wijn. … Lees verder »
happyfeet heeft nog geen restaurantrecensies.
happyfeet volgt nog geen andere Smulwebbers.