In Maastricht geboren en getogen. Jongste van zes kinderen. Ik vind koken meer een avontuur dan een exacte bezigheid. Veel van mijn creaties ontstaan 2 minuten voor ik begin en zijn doorgaans niet te reproduceren. Om van duffe ingredienten iets speciaals te maken geeft een kick hoewel niet altijd gewaardeerd door mijn vrouw die dan weer eens op haar eten moet wachten omdat het allemaal weer net iets langer duurt. Maar ja, als de inspiratie er is moet je′m ook gebruiken.
Bèste Gus, Perfiesia met eure verjaordaag,mèr ònhaw evels tot geer vendaog neet awwer meh wel slummer gewore zeet. ′n plezerige daag veur uuch en eur femielie.
Lees verder
Van harte Gefeliciteerd en nog een hele fijne dag toegewenst groetjes, Gea
Lees verder
Hartelijk Gefeliciteerd met je verjaardag. Maak er een mooie dag van en geniet ervan groetjes Harry
Lees verder
Van harte gefeliciteerd.!Een fijne verjaardag!
Lees verder
Frisse dressing … Lees verder »
Gewoon een lekkere tonijnsalade voor 's avonds op de bank. … Lees verder »
Maak iets feestelijks van je "doordeweekse groenten en aardappelen". … Lees verder »
Goed gevulde linzensoep … Lees verder »
Brioche zoals m?n moeder die maakt. … Lees verder »
Echt Maastrichts "Zuurvlees". Lijkt op stoofvlees maar toch weer anders!
Van dit recept bestaan er waarschijnlijk evenveel varianten als er families in Maastricht wonen (of daarbuiten, Hoi Jo, Koen en Ton) … Lees verder »
Smakelijke (pittige) soep welke als starter gegeten kan worden of als maaltijdsoep. … Lees verder »
guusgilissen heeft nog geen restaurantrecensies.
guusgilissen heeft nog geen artikelen geschreven.
guusgilissen volgt nog geen andere Smulwebbers.
guusgilissen heeft nog geen vrienden op Smulweb.