Helaas zit ik midden in een verbouwing. (ja, inderdaad, een nieuwe keuken) Heb nu geen tijd om allerlei recepten te meten (kook door proeven) en op schrift te zetten. Hoop dat later in te halen.
Leuk deze site. Ik heb er wat vanaf gehaald. Volgens mij moet ik nu ook een caramelsaus kunnen maken die niet verbrandt. Groeten, Gerda
Lees verder
Leuk dat je zo actief bent op internet. Kijken of het verslavend gaat werken. Dat zal ik af en toe wel bij mama checken. In ieder geval tot zondag en ik hoop dat we dan geen rijst of noodles krijgen,…
Lees verder
Zeker als die nieuwe keuken van jullie klaar is. Maar de recepten die je vooruitlopend daarop al geeft lijken ons al zeer de moeite waard. We gaan in elk geval wat uitproberen. Veel groeten en tot…
Lees verder
Je hebt lekkere recepten tot nu toe, dus ik ben in afwachting van de rest. Carla
Lees verder
Pasta gerecht met een super lekkere spinaziesaus en gerookte zalm, … Lees verder »
Heerlijke saus bij vele vis en witvlees gerechten … Lees verder »
Een smaaksensatie. voor/tussengerecht … Lees verder »
Een feestelijk dessert van mouserende wijn … Lees verder »
Fusion: Limburgse asperges die heel italiaans aandoen. … Lees verder »
Basis voor saus of karamelijs
Een eenvoudige methode zonder gevaar voor verbranden. … Lees verder »
Variatie op baklava met appels en filo deeg … Lees verder »
Op klassieke wildbereiding gebaseerd recept … Lees verder »
Een op de japanse keuken gebaseerd voorgerecht. Verrassend en smelt op de tong. … Lees verder »
Een verukkelijk trio van gemarineerde zalm, zalm sushi en zalm linzensoep. … Lees verder »
Sucsesvol en verassend dessert … Lees verder »
gertbreeuwer heeft nog geen restaurantrecensies.
gertbreeuwer heeft nog geen artikelen geschreven.
gertbreeuwer volgt nog geen andere Smulwebbers.