1. Home
  2. Community
  3. gadg

Heb je je mail gecheckt en je account geactiveerd?

Heel veel plezier op Smulweb!
Over gadg  Stuur een bericht16 oktober, 2002: Na lange tijd weg geweest te zijn, besloot ik vandaag een paar bonnetjes die ik nog had liggen maar eens te voorzien van een recensie. Een raar half jaar achter de rug. Maar ik ben weer terug dus :-) Hopelijk ga ik weer wat regelmatiger bij nieuwe zaakjes eten zodat ik jullie kan vermaken (tenminste, dat hoop ik dan maar) met mijn avonturen! Ik vind het in ieder geval erg leuk om meteen allerlei reacties te krijgen, zo lijkt het net alsof jullie me gemist hebben! ;-) Bedankt!

Altijd at ik samen met vrienden bij dezelfde tentjes, terwijl ze eigenlijk helemaal zo goed niet waren. Toen ik me dat begon te realiseren, wat rond begin 2000 geweest zal zijn, besloot ik dat dat anders moest. En pas vanaf dat moment ben ik gaan letten op recensies in tijdschriften en met anderen over restaurants gaan spreken. Het resultaar is dat ik iedere keer op zoek naar iets nieuws op zoek ben, alhoewel ik bij ′die favorieten′ natuurlijk wel wat vaker terugkom.

Uiteindelijk vertelde iemand me over Smulweb en sindsdien schrijf ik mijn ervaringen ook op als ik ergens heb gegeten. Intussen ook al contacten gelegd met diverse andere Smulwebbers en de afgelopen tijd erg onder de indruk geraakt van hoe actief de Smulweb community eigenlijk is. Erg leuk om daar deel van uit te maken.

Ik kan vreselijk genieten van het in de keuken staan, echt speciaal ben ik daarin niet maar het is voor mij ook vooral een ontspannende bezigheid. En als echte levensgenieter, wat ik zeer zeker ben, laat je je natuurlijk ook graag verwennen door de koks van goede restaurants. Gaandeweg de afgelopen anderhalf jaar ben ik kritischer geworden op de hele ervaring van ′uit eten gaan′, maar geniet er nog steeds iedere keer van.

En het blijft hartstikke leuk om samen met vrienden ergens te gaan eten en er dan samen een leuke avond van te maken waar je kan genieten van elkaars gezelschap in een prettige omgeving met lekker eten!

Over gadg  Stuur een bericht
Bekijk alle meldingen van gadg
Bekijk alle recepten van gadg
Bekijk alle recensies van gadg
Bekijk alle artikelen van gadg
Favoriete pagina's (0)

gadg volgt nog geen andere Smulwebbers.

Vrienden op Smulweb (17)
Bekijk alle vrienden van gadg
Top