
Fluo, aangenaam. Fluo, zo heet ik dus op Smulweb. Het is de naam van een overleden parkiet die de geluiden van de pc en internet altijd erg leuk vond. Zodoende... Uiteraard is koken een van mijn hobby`s, lekker experimenteren met soms spannende en anders juist heel gewone ingrediënten. Naast koken ben ik een gigantische Konijnengek. Zelf heb ik er 2 en deze gekte is zo geworden dat ik vrijwilliger ben voor Stichting De Hoge Hoed. Meer info vind je op onze website http://www.hetkonijn.nl
Hallo Fluo, Ik heb je recept meegenomen hoor , klinkt erg lekker ! Als ik het gemaakt heb , krijg je mijn reactie , maar dan kan wel een poosje duren daar ik teveel lekkere recepten op smulweb zie,…
Lees verder
Goed te vernemen dat je het een lekker recept vindt. Kan me vinden in je aanpassing, op die wijze ga ik het de volgende keer eens proberen! Dank enneh...altijd vrij mijn recepten mee te nemen hoor!!…
Lees verder
Ik heb en paar leuke dingen van je mee genomen. Groeten Anna v. Salzburg
Lees verder
Hele fijne week en weekend gewenst. Go to ImageShack® to Create your own Slideshow Veel liefs Marianne
Lees verder
Hartige kroketten met een romige ragout waar de roomboter en de nootmuskaat een vreugdedansje in doen. … Lees verder »
Een hele berg heerlijk smakende poffertjes maak je met dit beslag. … Lees verder »
Groene asperges van de bbq. … Lees verder »
Een zachte, goed gebonden champignonsoep. … Lees verder »
Een heerlijke frisse risotto die werkelijk smaakt naar meer. … Lees verder »
Een heerlijke soep, puur en vol van smaak. … Lees verder »
Een lekkere kruidendip die de rauwkost weer eens anders laat smaken. … Lees verder »
Een gefrituurd aardappelbijgerecht dat zacht is van smaak. … Lees verder »
Een verrukelijk herfstrecept waar je smaakpapillen graag voor aan het werk gaan. … Lees verder »
Fluweelzachte kroketten die niet overheersend naar asperges smaken. … Lees verder »
Punchkugeln worden gemaakt van gebak en koekjes die overgebleven zijn. Het gebak wordt vermalen en er wordt abrikozenjam aan toegevoegd zodat er mooie, ronde ballen van gedraaid kunnen worden. Deze worden door de gesmolten chocolade gehaald en vervolgens door de hagelslag. … Lees verder »
Pistachebomen bestaan al zo`n 80 miljoen jaar dus het is geen wonder dat we ruim de tijd hebben gehad om dit heerlijke nootje te ontdekken.
Buiten dat het erg smakelijk is in bijvoorbeeld pistachebroodjes, baklava of ijs, blijkt het ook nog eens goed te zijn voor hart en bloedvaten. Er is zelfs recentelijk ontdekt dat de pistache prima werkt tegen stress. … Lees verder »
Matses zijn platte broden die lijken op crackers. De matse komt oorspronkelijk uit het jodendom. Volgens de Thora, het heilige boek van het Joodse geloof, hadden de Joden geen tijd om brood te bakken toen zij vluchtten uit Egypte na jarenlange slavernij. Daarom is het brood zo plat, het had te weinig tijd om te rijzen.
Rudolph van Veen heeft een heel eigen recept gemaakt voor deze heerlijke platte broden. … Lees verder »
Een goed vullende maaltijdsalade met een zachte, romige smaak. … Lees verder »
Gekruide kipfilet met meegebakken mango. … Lees verder »
Een lekker pureetje, maar dan net even wat anders. … Lees verder »
Het zoute van de rookworst combineert goed met de zoete noten van de rozijntjes. De kerrie is een mooie bemiddelaar. … Lees verder »
Een licht pittig gerecht met een zoete bite van de ananas. … Lees verder »
Deze pure pasta is eenvoudig te maken en lukt altijd! Neem er de tijd voor en je geniet meer van je maaltijd. … Lees verder »
Pasta met aardbeisaus is weer eens wat anders. Het heeft een zachte smaak, welke wat krachtiger wordt door wat chilipeper te gebruiken vermoed ik. … Lees verder »
24-01-2010 | Geachte heer, mevrouw,
Gistermiddag was ik met een gezelschap in Huis te Zaanen om te genieten van een high tea in een prachtige ambiance.…
19-12-2007 | We hadden gereserveerd voor een groep van vijftien personen, waarvan 1 persoon afviel wegens ziekte. Het avondje werd georganiseerd door mijn…
09-11-2003 | Lekker en gezellig; huiselijk sfeertje De Krokodil is eigenlijk een restaurant voor truckers. Maar steeds meer mensen ontdekken dit restaurant…
09-03-2000 | Sushi thuis via het net in Amsterdam alleen. Het is voor het eerst dat ik via het net eten bestelde maar het was top! Je surft naar de site vult…
fluo volgt nog geen andere Smulwebbers.