Met laagje monchou kaas
Hoi, leuk dat je op mijn Smulweb pagina kijkt. Ik werk bij Smulweb sinds januari 2010. Natuurlijk hou ik zelf ook veel van koken, het is voor mij ontspannen en leuk om iets lekkers / moois te maken. Van mijn moeder heb ik de basis geleerd, we maken dezelfde gehaktballen en dezelfde bladerdeeghapjes. Mijn vader houdt van experimenteren en ik ook. Ik kook eigenlijk nooit naar recept. Mijn broer en zusjes houden ook allemaal van koken en dat is erg gezellig.
Verder heb ik 2 kleine kinderen (2 en 4) en die eten met de pot mee, maar het moet wel snel op tafel staan. Ik heb de laatste paar jaar vaak hetzelfde gemaakt maar sindskort ben ik weer fanatiek aan de slag en heel veel aan het proberen. Koken is zo leuk!
Veel plezier op Smulweb!!!
Fleur
Ik wens al mijn vrienden en volgers een heel gelukkig, gezond en natuurlijk smakelijk 2016...
Lees verder
Lees verder
Ik kwam dit recept tegen op een receptkaartje in de Marqt: hier word je geweldig geiinspireerd. … Lees verder »
Deze cake is na een dag in de koelkast nog lekkerder, tijdens het bakken ruikt de hele keuken zalig. … Lees verder »
Deze soep maak ik vaak in het weekend, maar ook bij verjaardagen en feestjes. Makkelijk om een dubbele portie te maken en dan een deel in te vriezen. Lekker met zelfgebakken bruin brood (dippen en olie en zeezout). … Lees verder »
Gebraden kalfssaucijsjes in Japanse saus met rode pepertjes, citroengras, koriander en gember met pikante glasnoedels … Lees verder »
Perfect voor de feestdagen. … Lees verder »
Een combinatie van verschillende recepten en een beetje van mezelf. … Lees verder »
Dit is natuurlijk niet echt een recept maar wel een hele grappige traktatie. Je kunt bij de lokale snackbar wat bakjes en vorkjes vragen maar ze zijn ook online te bestellen. … Lees verder »
Leuk en vooral lekker recept dat ik tegen kwam op de blog vol gezonde E-nummer vrije recepten van Jacoline. Heel weinig voorbereiding en dan hup de oven in. Prima doordeweeks recept voor de hardwerkende moeder. Kinderen ook een hele paprika op! … Lees verder »
Een heerlijke, knoflookrijke tapenade, ooit gemaakt bij een kookschool. Je kunt onderstaande hoeveelheden ook x 4 doen, dan heb je een flinke portie. … Lees verder »
Een lekker en supersimpele koude pastasalade die prima kan als maaltijdsalade. … Lees verder »
Wij eten dit thuis relatief vaak omdat iedereen het lekker vindt en het in no time op tafel staat. En, niet onbelangrijk, je kinderen krijgen een flinke dosis spinazie binnen zonder dat ze er al te veel erg in hebben. 1-0 voor mama! Dit recept is een eigen leven gaan leiden onder de naam `Dé schotel`. … Lees verder »
Altijd als ik bij mijn zus Loes kom verrast ze me met de lekkerste creaties waarvan ik denk meid, waar haal je het vandaan. Zo zat ik zaterdag nietsvermoedend in de zon toen me deze frisse salade met een glaasje rosé werd voorgezet. … Lees verder »
Humberto Tan twitterde laatst een foto van deze salade en hij leek me makkelijk om na te maken. Met een eigen touch. Het resultaat is verrassend smaakvol. … Lees verder »
Lees hier het verhaal over het ontstaan van de enige echte Caesar Salad >> … Lees verder »
Een super lekkere en smaakvolle salade. Ik eet m altijd als hoofdgerecht, maar je zou m ook als bijgerecht kunnen serveren. … Lees verder »
Erg makkelijk en vreselijk lekker. … Lees verder »
Super makkelijk om te maken en o zo lekker! Laat je gasten raden welk bekend koekje er in zit. … Lees verder »
… Lees verder »
23-01-2012 | Eens in de zoveel tijd ga ik met twee vriendinnen uit eten, soms dineren we uitgebreid, soms kiezen we een restaurant van onze lijstjes of soms…
28-07-2011 | Gertriggerd door de welluidende klanken op de website van restaurant Geisha `Gereinigd door sake, dans ik u naar de lounge, ik ben de geisha, wees…
08-06-2010 | Eens in de zoveel tijd ga ik met twee vriendinnen uit eten en getriggered door de 30% korting actie (eerlijk is eerlijk) van The Colour Kitchen togen…