
Ik hou van de Italiaanse, de Franse en van de Aziatische keuken! Mijn partner en ik hebben begin dit jaar het roer omgegooid en zijn vertrokken naar Frankrijk. Sinds april 2010 hebben wij de deuren van onze Chambres et Table d′Hôtes geopend! http://www.maisonsalvard.com Wat is een Chambres et Table d′Hôtes: Een verblijf bij mensen thuis, waarbij de bezoeker contact heeft met het gastgezin en eventuele andere gasten. Deze formule is perfect voor mensen die de voorkeur geven aan een persoonlijke sfeer. In Frankrijk is dit steeds meer een geliefde manier om korte en lange vakanties door te brengen. In tegenstelling tot een hotel, mag de bezoeker bijvoorbeeld zelf zijn consumpties te pakken en op zijn verblijfsbon te noteren. Handdoeken worden bij een langer verblijf, niet dagelijks vervangen en uw kamer/ bedden-goed wordt 1x in de week schoongemaakt. Daarvoor in de plaats krijgt u een hartelijk ontvangst, een hoge mate van gastvrijheid en toch uw privacy. Daarnaast kunt u ′s avonds gezellig aan schuiven aan tafel om een hapje (tegen vergoeding) mee te eten met het gastgezin! In Maison Salvard zult u zich dan zeker thuis voelen!
Twee nieuwe kookgroepen op Smulweb. Alles over wokken: De Wokkok en Alles over salades en maaltijdsalades: De Saladebar. Om mee te doen en aan te melden klik HIER voor wokken en klik HIER voor…
Lees verder
Hoi "Fitness_chickie", leuk dat je mijn site hebt bezocht en bedankt voor het meenemen van het recept. Laat het je smaken en maak er een mooie week van. Groet, Peter.
Lees verder
Hallo Gabrielle, Wilde je even zeggen dat ik toevallig bij jullie site kwam en ik heb de foto`s bekeken bij Picasa. Wat een onderneming en grote uitdaging is dat geweest, verschrikkelijk veel werk…
Lees verder
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
Om de Panna Cotta mooi stijf te krijgen moet deze een nacht in de koelkast! … Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
Vegetarisch … Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
Spaghetti in ruim water met zout in 10-12 min. beetgaar koken. In wok spekblokjes eerst zachtjes uitbakken, dan knapperig bruinbakken. In schaal 1-2 el citroensap met olie, zout en peper tot dressing kloppen. Rucola erdoor scheppen. Spekblokjes uit pan nemen. In bakvet bosuitjes 2 min. roerbakken. Roomkaas, melk en citroenrasp erdoor roeren en al roerend verwarmen tot gladde saus. Spaghetti afgieten en met spekjes door saus scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Serveren met rucolasalade. … Lees verder »
… Lees verder »
fitness_chickie heeft nog geen restaurantrecensies.
fitness_chickie heeft nog geen artikelen geschreven.
fitness_chickie volgt nog geen andere Smulwebbers.